Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała niepozorna

nie dbam o siebie

Polecane posty

Gość mała niepozorna

też tak macie? nie chce mi się stroić, malować i robić całej reszty tego wszystkiego. nie przepadam za zakupami, kosmetykami, ciuchami. mam co mam i jest mi z tym wygodnie. jak widzę wypacynkowaną paniusię to aż mi się niedobrze robi. a jak tam u was w tym temacie?

Gość gość
miedzy wypacynkowaniem a dbaniem o siebie jest jeszcze cos w srodku.

Gość gość
tak. nie golilem sie od chyba miesiaca i popijam tylko piwo🖐️

Gość gość
ja tak mam. Tzn o higienę i czystość ubrań normalnie dbam, tyle że ubieram się też tak o w byle co, zwykle spodnie i prosta bluzkę adidasy. albo w lato (bo dla mnie to juz praktycznie jesień) krótki spodenki jakieś i bluzka na ramiączkach w jednej barwie, klapki byle jakie to wszystko. Makijaż? Tylko podklad prostu tzn krem z pudrem i tusz do rzęs. Włosy przeważnie mam rozpuszczone a jak juz to klamrą spięte bo nie chce mi sie wydziwia i stroić jak szczur na otwarcie kanałów.

Gość gość
a później tematy "dlaczego jestem starą panną"...

Gość mała niepozorna
naturalność ponad wszystko

Gość gość
A Ja tam lubię ładnie wyglądać lepiej się czuje jak sie wymaluję i ubiorę elegancko

Gość gość
A ja czasem to bym nawet chciała wystroić, pomalować, wyglądać szałowo.. Ale po prostu nie mam dla kogo.. nie mam po co.. A poza tym boję się, że ktoś pomyśli, że tylko makijaż, kosmetyki, ubrania mi w głowie.. Ładna ale głupia czy coś takiego..

Gość gość
ja to w ogole nie dbam o siebie przebieram sie dopiero wtedy kiedy zaczyna mi z z krocza przez dzinsy smierdziec i wtedy ewentualnie sie umyje.

Gość gość
jak można o siebie nie dbać? widać,że nie jest ci z tym dobrze, bo zazdrościsz zadbanym kobietom

Gość gość
Dziewczyna dba o higiene, wg mnie nie przwiązuje wagi jedynie do makijazu i modnych w sezonie ciuchów. Nie mam nic przeciwko takiemu podejściu, bo można być zadbanym bez pomalowanych paznokci, bez pudru, podkladu, rożu, bez perfum. Jeśli zdacie sobie dziewczyny sprawę, ile toksycznych środków fundujecie dzień w dzień swojej skorze, jak te środki przenikają przez nią, przez paznokcie.., dojdzie ie może kiedyś do wniosku, że naturalność to zdrowie. Naturalność bez chemii, czyli nie mam na myśli np unikania depilaci, czy posiadanie niewyregulowanych brwi. Dbac o siebie, o swoje zdrowie,to dla wielu z was jedynie prawidłowa dieta, sport, modny ciuch i kosmetyki. Pomyślałyście czasem co sobie fundujecie malujac dwa razy w tygodniu paznokcie?