Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co myslicie o tej sytuacji i jego zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zaprosił mnie na fb pewien chłopak, lajkował mi zdjęcia i po jakimś czasie zdobył mój numer telefonu. Wcześniej widział mnie kilka razy w rl. To jest kuzyn chłopaka mojej kolezanki. I opowiadał temu kuzynowi, ze ma wobec mnie poważne plany i takie tam. Wreszcie zaproponował spotkanie. Był bardzo zawstydzony, trochę się czerwienił i rzadko na mnie patrzył. W związku z tym, ze jest nieśmiały z rozmową różnie to było, ale potem się rozkręciło i moim zdaniem było dobrze, wiadomo, że na pierwszym spotkaniu zawsze jest trochę dziwnie. No i kilka godzin po spotkaniu napisał do mnie ''co tam'' i wymieniliśmy kilka smsów i już nic nie pisał.. Dziś napisał wymieniliśmy 3 smsy i też już nic nie pisze... Nie wiem co myślec o tej sytuacji.. Dodatkowo moja koleżanka spytała swojego chłopaka co ten chłopak, z którym się spotkałam o mnie myśli to on odpowiedział, że o tym nie rozmawiali... Ja jestem bardzo zawiedziona, bo spodobał mi się ten chlopak i wiązałam z nim jakieś nadzieje.Teraz nie wiem na czym stoję, czy zraziłam go do siebie tym spotkaniem? Nie wiem co myśleć, co było nie tak.. Nic nie wiem, a wy co o tym wszystkim myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować