Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pleśniawki jak sobie z nimi poradzic

Polecane posty

Gość gość

walcze z nimi u mojego miesięcznego synka już z dobre 3 tyg.i bez rezultatu jak sobie z nimi poradzić raz na zawsze ?Do tej pory przecieram je gazikiem z filoletem tak zalecila polozna ,ale praktycznie po dwóch dniach sa z powrotem. Zauważyłam ze od wczoraj mały mniej je -podejrzewam ze to przez to paskudztwo doradzcie co jeszcze mogę zrobicButelki ,smoczki sa sterylizowane już nie wiem co robic

Gość gość
Ja stosowałam aphtin rzecz jasna pleśniawki nie znikają po 3 dniach. Dziecka to nie boli ale może utrudniać picie mleka.

Gość gość
fiolet jest dobry ,scieraj za każdym razem jak zauważysz a najlepiej poradz się lekarza bo 3 tyg to trochę dlugo

Gość gość
zasikana pielucha z nocy

Gość gość
Nam lekarka przepisała taki płyn i przeszło po 3 dniach stosowania. Tylko nazwy nie pamiętam. Idź do lekarza to coś przepisze.

Gość gość
najpierw zlikwiduj przyczynę...pomyśl co robisz źle...może oblizujesz smoczek... może jesli karmisz piersią nie myjesz jej przed karmieniem..jeśli karmisz butelką -wyparzasz je co dzień?...

Gość gość
butelki wyparzam po każdym myciu ,smoczka nie biore do buzi itp.praktycznie robie to samo co przy pierszemu syowi a on nie miał pleśniawek ani razu

Gość gość
zasikana pielucha, ble.... jakaś średniowieczna metoda

Gość gość
Ile ma synek?ja wykeczylam aphtinem,a po 2 dniach znowu i tak ze 2 razy az machnelam.reka,bylismy na wakacjach,mialam isc po nystatne po powrocie. I po kilku dniach....pojawil sie zabek;)i plesniawek wiecej nie zobaczylam. Te byly najpierw.plesniaek,potem totalny brak apetytu i zab.

Gość gość
Sorki za te literowki;)chodzilo mi ze najpierw byly plesniawki potem brak apetytu a na koniec pojawil sie zab.