Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna2107

Dylematy

Polecane posty

Gość Martyna2107

Moi kochani co byście zrobili na moim miejscu Studiuje prawo, mam chłopaka, on pracuje i mieszka za granicą. Niedawno spotkałam stomatologa, i mu naściemniałam, że sama studiuje stomatologie i boże teraz strasznie się tego wstydze, ale czasu nie cofne. Czułam się gorsza, niewiem czego, ale tak było. I jak on się dowie to pewnie się lekko mówiąc zdenerwuje. Po drugie jest ode mnie o 2 lata starszy, troche za mało jak dla mnie, ja mam 23 to on 25 lat. Wydaje mi się, że pozna jakas ładną pacjetnke, stażystke praktykantke i mnie zostawi a ja nie chce cierpieć. Ostatnio mi powiedział, że zależy mu na mnie. Ale ja mu nie ufam. Co byście zrobiły na moim miejscu?? Ten chłopak w Anglii jest inny, wiem, że nie zdrdziłby mnie, ale z nim życie to taka monotonne. Co robić?? Ja myśle, że zerwe kontakt z tym dentystą i już. Pomóżcie.

Gość Martyna2107
Pomocy!!

Gość gość
pomagamy. Idź do psychologa, bo coś z tobą nie halo. :o

Gość fajtłapa
...wybierz tego z wiekszym penisem!!! :)

Czemu oszukujesz tego chłopaka za granicą? Nie zbudujesz szczęścia oszukując. Oszukujesz chłopaka, oszukujesz stomatologa. Czy coś ci do dało dobrego?

Gość gość
nie wybieraj tego komu nie ufasz ani jeden ani drugi najlepiej czekaj na tego jedynego no chyba ze lubisz sie bawic w ten sposob ;)