Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mam problem

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie przespałem się z koleżanką jak to powiedzieć żonie?

Gość gość
nie oczekuj zrozumienia

Gość fajtłapa
Sam juz napisales odpowiedz. ...wlasnie przespalem sie z kolezanka...

Gość lodo_lamacz
kochanie, bedziemy mieli dziecko :p, :p, :P

Gość gość
żonie?! nazywasz tą biedną kobiete zona? człowieku, gdybys naprawde ją kochał i gdybys naprawde traktował ją jako swoją zone, niedopuscilbys sie zdrady!!!! lepiej powiedz od razu bo takie sprawy i tak wychodzą na jaw predzej czy pozniej. jednak nie spodziewaj sie zrozumienia u żony, nalezy ci sie

Gość gość
Nic nie mów , nie dosyć że niezła z Ciebie kanalia skoro ją zdradziłeś to jeszcze chcesz sprawić jej ból taką wiadomością. Poczytaj temat *zycie po zdradzie * może cos zrozumiesz. Twoje małzeństwo juz nigdy nie będzie takie samo , uczucia żony do Ciebie tez się zmienią i będzie biedna cierpieć miesiącami. Jesli masz wyrzuty sumienia , to radź sobie z nimi sam i wyciągnij wnioski na przyszłość

Gość gość
jesli nic nie powie zonie, to znaczy ze jest tchorzem, skonczonym idiota, przepraszam ze to pisze, nie ma to na celu obrazenia tylko zmotywowania do przyznania sie. to okropne co zrobiles, na pewno twoje malzenstwo sie rozpadnie, predzej czy pozniej, jesli nie powiesz zonie, to i tak ona sie domysli bo bedziesz dusil to w sobie, unikal jej, byc moze jej bliskosci, nagłe zainteresowanie w celu zamaskowania swoich zlych czynow tez nie jest dobre bo wzbudzi podejrzenie maloznki. trzeba bylo pomyslec zanim sie narobilo takich rzeczy, pozostaje ci sie tylko przyznac i przeprosic (chodz pewnie nie zostanie ci wybaczone)

Gość XPMaximusDominus
żeby zaczęła stosować dietę wysokobiałkową, bo poroże jej zaczyna kiełkować

Gość gość
O jezu rzeczywiście same święte, zdrada to nie koniec świata, małżeństwo jest najwazniejsze trzeba sie pogodzic i isc dalej tylko nie wiem jak to powiedziec zeby jak najmniej cierpiala.

Gość gość
Mam nadzieję , że jak jej powiesz to wystąpi o rozwód , d*pek z Ciebie