Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100latka

ciąża po 35 szalenstwo

Polecane posty

Gość gość
Gdybym ja miala "wegetacje we dwoje",to bym nie chciala z takim facetem miec dziecka ani przed ani po 35 :O

a jak twoje małżeństwo (zwiazek) wygląda po 20 latach dzieckotchnęło w nich nowe życie po 15 latach starania sie o dziecko kiedy juz żaden lekarz nie dawał im szans zaliczyli wpadke ty pewnie byś poszla w dluga albo twój facet oni byli razem i są na złe i dobre

Gość gość
do wyzej-niezbyt rozumiem post."Wegetacji we dwoje"-to juz w ogole.Nie chcialabym wegetowac z kims,to pewne...

Gość gość
dokladnie wyjeclas mi toz ust WEGETACJA WE DWOJE TEZ MI ATRAKACJA OBWINIANIE sie nawzajem ze w hujni sie zyje i ta nadzieja a moglyby dac mid dziecko al e nie moze bo go niestac masakra lepiej samemu i nic nie oczykiwac

Gość gość
Tak piszecie zeby rodzic po 30 bo trzeba miec, studia, prace, mieszkanie. Ja mam 26 lat, za miesiac urodze pierwsze dziecko i mam skonczone studia, studia podyplomowe, mam prace, maz tak samo i mamy mieszkanie wiec nie rozumiem takich argumentow, przeciez przed 30 tez to mozna wszystko miec.

Gość gość
ja mam 38 lat i jestem we wczesnej ciąży, pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22 lat, kolejne, w wieku 26 lat, kolejne w wieku 34 lat i mam nadzieje że tym razem również donoszę zdrowe dziecko, mamy wszystko czego nam potrzeba, studia, prace, włąsny dom i jesteśmy szczęśliwi, jednak................nie mieszkamy w Polsce

Gość gość
urodziłam dwójkę po 35, odchowane, jestem z nimi zaprzyjazniona jak trzeba, to nie kwestia wieku, tylko charakteru.

Gość gość
nie ważne ile się ma lat, dzieci są najważniejsze