Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winyloowa

STUDIA STUDIA STUDIA

Polecane posty

Gość winyloowa

nie wiem co mam robić w związku ze studiami. póki co jestem w klasie maturalnej i ciągle się zastanawiam co chcę w życiu robić. Podoba mi się fizjoterapia ale po przeczytaniu masy forów boję się, że pójdę na studia po których nie znajdę pracy, a na medycynę nie chce iść.. jak myślicie, co mam robić? co z fizjoterapią?

Gość gość
idż na dzikwarstwo,robote znajdziesz zawsze,praca lekka,łatwa i dochodowa

Gość winyloowa
jestem jeszcze dziewicą i oddam się tylko ukochanemu

Gość Magda190493
Witam, chętnie pomożemy w napisaniu prac maturalnych, zaliczeniowych, licenjackich, magisterskich. Oferujemy bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Niedrogo i solidnie. Czas realizacji nie jest dla nas problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy. pomocedydaktyka@wp.pl Oferujemy przystępne ceny i solidne wykonanie.

Gość winyloowa
fejki zawsze spoko o.o

Gość tu jest Polska
poza medycyną, zaawansowanymi technologiami itp po żadnych studiach nie masz pewnej pracy zwlaszcza jak liczysz na prace w zawodzie i zarobki powyżej najniższej krajowej:p no chyba że okażesz sie wyjątkowo wybitna wtedy zawsze jakieś opcje sie znajdą, ale z przecietnymi wynikami to zawsze czeka cie dlugie poszukiwanie jakiejkolwiek pracy

Gość gość
jeśli to twoja pasja i będziesz mega dobra w tym to idź na tą fizjoterapię... ale jak mają to być studia dla papierka to możesz sobie darować... osobiście to mój mąż który nie studiował jest w stanie utrzymać naszą 3-osobową rodzinę sam... ale ma pasję od małego i jest naprawdę dobry w tym co robi... ja po studiach mogę tylko pomarzyć że byłabym w stanie nas utrzymać...