Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na bylego on ma nowa dziewczyne napisalam mu dzis

Polecane posty

Gość gość
ojej,ilez tu wspaniałych ludzi się znalazło, skad na takim topiku tylu medrcow?

Gość gość
'jesli im tez zalezy na tym czyli na sexie to po co sie meczyc z terazniejszymi" bo z terazniejszym moze sie pokazac w kosciele.

Gość gość
nadal obstaje za tym zebyscie wrocily,mimo wszystko wnioskujac z pisania sex jest dla was wazna bardzo istota a owczesni panowie sa troche inni niz wasze pragnienia,zdecydujcie co dla was lepsze ,zycie sztuka wyboru

Gość gość
gość 'piesilismy'? Nie wiem czy to blad czy po prostu jakas nowa forma seksu zostala wynaleziona NIECH TO BEDZIE ZAGADKA NA CALA NOC

Gość Anony
A od dawna kochasz się ze swoim obecnym partnerem? Może to dla niego za szybko ? Widzę, że bardzo tęsknisz za byłym facetem i brakuje Ci bliższych spotkań z nim.. Jeśli miało by Ci być lepiej z Twoim eks to wróć do niego, ale musisz pamiętać o tym, że on też jest w związku i możesz skrzywdzić tym swojego partnera i jego partnerkę. Pomyśl czy gra jest warta świeczki..

Gość gość
a czy dres w kosciele to obciach?przeciez do boga idize sie z sercem, on nei patrzy na ot w co czlowiek odziany tylko z wiara,modlitwa

Gość gość
Po co wracac, skoro wiemy ze powrot "to tylko na chwile"wchodzilam do tej rzeki już wiele razy , probowalam, nie potrafimy razem zyc,to się już nie uda, wiec po co znow wchodzić do tej samej rzeki?

Gość gość
Anony ale pamietaj,on do niej tez czyni starania no i podkresla ze jemu tez tego brakuje wiec wniosek ze tez nie jest szczesliwy a czy nei lepiej uszczesliwic w niepelne szczescia tworzac 1 cale?

hahahahah ten gość jest zdrowo jebn*ty ;) masakra się uśmiałam ;) Zadaje pytania jak moja 4 letnia kuzynka ;) hahahahah żal ;) I co do kościoła sie nie wypowiadaj bo nie jesteś z mojej parafii nie wiesz jak jest matole.... Anony odpisze jutro bo już tracę nerwy na tym idiocie Dobranoc ;)

Gość gość
noto woboec teog to postawa psa ogrodnika sama nei wezme ale innej tez nie dam,moze lepiej pomysl czy nei lepiej byc sama- i miec z nim sex czasem kiedy tego bedziesz potrzebowac

Gość Anony
Jeśli nie możesz wytrzymać bez tego seksu z nim, to możesz zdradzać swojego obecnego faceta, ale to jest nie fair w stosunku do niego.

Gość Anony
Dobranoc Niuńka00000 ;)

Gość gość
Anony jestem w związku z obecnym partnerem już prawie dwa lata,na początku było inaczej bo i ja się krepowalam, nie mowilam o swoich pragnieniach, było wiele spotkan zanim doszło do sexu.On zawsze powtarza ze musial "o mnie zawalczyć by mnie zdobyc".........ale teraz?zdobyl i ja pragnne by on dal mi rozkosz Z bylym milam znikomy konakt, to zawsze on się odzywal, pisal ze tekni ze nie może zapomnieć, nei mogl pogodzić się z rozstaniem,poznal kobiete ale wciąż do mnie pisal..........a teraz to i ja chce konaktu i nie tylko chce tez sexu z nim.

Gość gość
dobranoc Anony

Gość gość
On tez nie jest spełniony w tym związku, jemu również brakuje tych uniesien, spontanu

Gość Anony
To już długo jesteście ze sobą, seks nie powinien go już krępować.. A może tylko zaczęłaś wspominać jak to było kiedyś z Twoim byłym, może to tylko chwila pragnienia..

Gość gość
jestem pewna ze były ma nasze zabawki które razem kupowaliśmy do sexu, Obecny partner nei chce slyszec o zabawkach, no może kajdanki

Gość gość
'ten gość jest zdrowo j**n*ty oczko.gif masakra się uśmiałam' Po pierwsze nie gosc a goscie bo nie pisze tu tylko jeden gosc poprawiajacy twoje bledy. Po drugie musisz byc niezlym gamoniem skoro smieszne jest dla ciebie poprawianie twoich bykow. A moze to smiech przez lzy. Wracaj do tego dresa. Pewnie pasowaliscie do siebie nie tylko w lozku a faceta 'do kosciola' zostaw w spokoju, szlaufie.

Gość gość
No maleńka chyba nie znasz pojęcia nie da się wejść do tej samej rzeki....gimgówno jak nic... zastanowiłaś się przez chwilę czemu to jest niemożliwe? i czy potrafisz to zrobić? oooooooooooooooo to woła o pomstę do nieba, operujesz słowami których znaczenia nie znasz gamoniu!

Gość gość
Antony nie,takiego sexu się nie zapomina,gdyby obecny partner dawal mi rozkosz to nie umówiłabym się z ex, ale sexu z nim nigdy nie zapomnę był otwarty na moje pragnienia , podczas sexu pytal , czy dobrze mi , czy dobrze, nigdy nei skonczyl pierwszy , dbal o moje potrzeby, wspanialy kochanek

Gość 098765434567
a to jaki ten seks był że taki dobry ? Zabawki i seks w aucie ? Wow

Gość gość
oh Anony... taki miałam z nim sex z***bisty... mój azor też za nim tęskni...

Gość gość
ufff, jeszcze raz zapytam. co do cholery jasnej tacy medrcy roboa na takim topiku o pieprzeniu??????????to topik o porzadaniu i pieprzeniu , nie wstyd wam tu wchodzić?tacy porządni ludzie eh wstyd

Gość gość
zawsze go lizał po jajuniach

Gość gość
nie wstyd bo azor czeka...

Gość gość
' co do cholery jasnej tacy medrcy roboa na takim topiku o pieprzeniu?" A co to tylko analfabeci sie pieprza? Nie tylko analfabetka i d****a w jednym ale jeszcze tępa do tego.

Gość gość
tak sex wspanialy , o takim możecie pomarzyć, Antony dziekuje za mila rozmowe,) gości których tu nie zapraszałam no niestety tez musze pozegnac i co wy teraz będziecie robili? no coz poszukajcie innego topiku o pieprzeniu bo zapewne w innych nie macie nic do powiedzenia erotycznych wspomnień , dobranoc

Gość Anony
Dobranoc, miło mi się z Tobą pisało ;)

Gość gt78ijhgui
ch*jowo że pójdziesz w zdradę, ludzie z honorem i jakąś godnością najpierw się rozstają a potem bzykają z innym.