Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość85

Zazdrosny mąż

Polecane posty

Gość gość85

Witam Piszę na tym forum ponieważ już nie wiem co robić. Ale od początku: od 9 lat jestem mężatką, mamy jedno dziecko. Mój mąż zawsze był o mnie zazdrosny.Robił mi wymówki z powodu każdego faceta który się do mnie uśmiechną, nie mogę zakładać bluzek z dekoltem jak wychodzę bez niego. Wychodząc gdzieś razem na imprezę słyszę "dla kogo tak się stroisz" codziennie się pyta kto mnie w pracy podrywał, ma pretensję jak zakładam krótkie spodenki wychodząc bez niego. Doszło do tego że boję się go spytać czy mogę wyjść sama z koleżankami wieczorem na piwo. Ostatnio pojechałam do centrum by kupić mu prezent na rocznicę on przyjechał wcześniej z pracy zadzwonił do mnie i jak mu nie powiedziałam gdzie jestem to zrobił mi awanturę i się rozłączy. Parę miesięcy temu zrobił mi awanturę bo powiedziałam że chłopak mojej dziewczyny rzucił palenie. Był krzyk i awantura nasza córka wszystko słyszała była przerażona bolał ją brzuch płakała on nie reagował,Wyleciały szyby w drzwiach.Dziś była kolejna awantura.Spytał dlaczego moja bielizna leży na półce wyżej a nie tam gdzie zwykle,spokojnie odpowiedziałam że pewnie wrzuciłam przez przypadek on an to że to dziwne że taka seksowna i że pewnie ją ukrywam i znów awantura. Mam już dość tych ciągłych podejrzeń sprawdzania tel i tłumaczenia się z każdego sms. Ale mamy córkę która świata poza tatą nie widzi, nie wiem co robić a może to we mnie tkwi problem pomóżcie

Gość gość85
chciałam napisać chłopak mojej przyjaciółki