Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Mialam wielu chlopaków , z wieloma sie spotykałam. Należe do imprezowych dziewczyn tylko co do seksu mam pewną granicę której nie potrafie przekroczyć. To coś siedzi w psychice że w pewnym momencie sie blokuje. Boje sie sama nie wiem czego? Bólu? Choroby?Ciąży? czy któraś z was też tak ma albo miała?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Pytam na forum.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Heh, ja się bólu nie bałam, ani ciąży. Po prostu nie byłam na to gotowa i ty pewnie też nie jesteś. W odpowiednim dla ciebie czasie i z odpowiednim partnerem, któremu ufasz może przyjdzie samo. Ja do uprawiania seksu dojrzałam dopiero w wieku 25 lat, wcześniej bardzo się bałam, a nawet nie miałam ochoty, a każdy chłopak z którym chodziłam miał na to ogromne ciśnienie i to poczucie, że on chcę tak bardzo chyba mnie jeszcze bardziej blokowało. Bałam się, że jestem dla nich d**ą i cyckami, a nie osobą.

Gość Mums
Przyjdzie i na ciebie cZas

Gość gość
''a każdy chłopak z którym chodziłam miał na to ogromne ciśnienie i to poczucie, że on chcę tak bardzo chyba mnie jeszcze bardziej blokowało. Bałam się, że jestem dla nich d**ą i cyckami, a nie osobą. '' Bo niestety byłaś głównie tym, faceci dopiero przekierowują myślenie na właściwą głowę około 25. Nie warto się zgadzać na nic, na co nie ma się nawet ochoty, w najlepszym wypadku będzie się miało złe wspomnienia.

Gość gość
to zostań zawszedziewicą, w czym problem?

Gość gość
heh zaraz doda, ze ma pewnie 14 lat mala zdzira :D

Gość oNNa19
jestem dziewicą, mam 19 lat. Chłopak bardzo nalega, ja nawet myślałam jakby to bymło ale jak przychodzi co do czego to również mnie blokuje... szkoda mi ale czasem się zastanawiam- a jeśli jednak nic z tego nie będzie? w sumie później źle bym się czuła dgybym miała chłopaka nast. a byłoby "po fakcie"... dlatego wolę poczekać :)

Gość gość
Poczkaj!!!

Gość gość
no ja mam 21 lat. dziewictwo stracilam w wieku 18 ale teraz jak gadalam z facetem moim to powiedzial mi ze fajnie by bylo gdybym byla dziewica i nie miala bym paru przed nim.. takze poczekaj jesli nie jestes pewna

Gość gość
mam 20 lat.

Gość gość
zdarza sie ;)

Gość gość
Bylam dziewica do 23 roku życia gdy poznałam mężczyznę którego pokochałam seks stał się dla mnie piękny. :p

Gość gość
kamera cie zapłodni , tfu tfu...

Gość gość
skoro lubisz czemu nie różne ludzie mają zboczenia

Gość gość
Skoro lubisz to musisz oczywiscie sprobowac i sie przekonac jak jest

Gość gość
pamietaj sex przedslubny sciaga przeklenstwo np mazczyzni staja sie gejami kobiety lesbijkami nawet moze zostac opetana terz to słyszałem oczywiscie wszystko to wramach rozwiazłosci seksualnych o nawet pisze o tym w bibli ze za rozwiazłosc bóg przemienia ich pozadliwosc na przeciwna naturze