Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian Kraków

Partnerka na wesele poszukiwana

Polecane posty

Gość Krystian Kraków

Mam problem. Poszukiwana wybredna i nietuzinkowa partnerka na wesele rodzinne, jedno dniowe z noclegiem (bez podtekstów) w odległości 40 km od Krakowa dnia 07.09.2013 r. Ja 176 wzrostu, 74 wagi, sportowa sylwetka, lubiący tańczyć szatyn, lat 38-singiel. Łyso iść samemu na taką imprezę rodzinną gdzie wszyscy będą w parach, a sprawa się skomplikowała kilka miesięcy temu i do dziś nie wyprostowała. Pozdrawiam. Krystian

Gość gość
Poszłabym, ale mam 178 cm wzrostu, a w szpilkach to już w ogóle byłabym wyższa od Ciebie o głowę ;)

Gość gość
dlaczego wybredna i nietuzinkowa? Wesele lans and sm?

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
raczje lysko isc z jakas przypadkowa osoba z forum pelnym osob chorych psychicznie. jeszcze jakiegos ataku schizofrenii dostanie albo urżnie sie jak swinia :D mysl czlowieku, mysl, myslenie nie boli.

Gość gość
Myślę że myślę i będzie tak. Nie wyjdzie tutaj, będzie spontan na mieście. Wyjdę na spacer na rynek czy gdzie indziej, podejdę, po prostu zapytam i będę rozmawiał :) Efekt na miejscu

Gość Krystian Kraków
Dlaczego nietuzinkowa i wybredna ? Jestem podobny :) Natomiast co się tyczy schizofrenii tego pełno również poza forum a co do uchlania się na takim ewencie to trochę słaby temat temat. Zważywszy że będzie na nim cała rodzina od strony Pana Młodego :) Spędzić miło czas i w przyjemnym towarzystwie chciałbym tylko. Może aż tylko ? Co do spontanu na mieście, owszem myślałem nad tym. Pewnie tak się stanie, gdy tu do końca tygodnia nic nie uda się ustalić.