Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjawy nocne

Polecane posty

Gość gość

poprzedniej nocy sniło mi sie że leży obok mnie czarna postać, nie moglam otworzyć oczu ani nic powiedzieć , po chwili obudziłam się uderzając o kant parapetu obok ktorego mam łóżko. kolejny raz również śniło mi się że miałam kogoś zabić.dziś nie moge usunąć..

Gość gość
czy potraktuje ktoś temat poważnie?

Gość gość
To śniło Ci się czy bylas w polsnie?

Gość gość
To tylko sen, nic nie zmienia i nic nie wnosi.

Gość gość
Mi kiedyś znajoma opowiadała że w nocy coś ją dusiło i że to jest ta zmora niby ;) A ja za to mam często uczucie spadania.. i dziwaczne sny, do ktorych juz sie przyzwyczailam. wczoraj też mi się śniło coś z morderstwem :(

Gość gość
Jak się pojawi ci w łóżku następnym razem to zaproś go do tańca.:classic_cool:

Gość gość 5
ja przy takim przypadku potrafie cały ze sztywnieć ale być swiadom co sie do okoła dzieje.

Gość gość
demonologia ludów słowiańskich. owszem jest to zmora, dusiołek, jaki siedzi na klatce piersiowej i dusi człowieka, metodami w demonologii zapobieganiu duszeniu jest spanie na brzuchu spanie w odwróconej pozycji niż zwykle. Tam gdzie głowa leży zazwyczaj położyć nogi, zmora się zjawi bedzie chciała pocalować ofiarę pocałuje ją w tyłek wścieknie się i nigdy już nie wróci. Jednak jest to osoba np. sąsiadka jaka zamienia się w ćmę, słomkę i tak wchodzi do środka. Czasem postać "stworka"

Gość gość
Widziałam wszystko tak jak mój pokoj, taką pozycje w jakiej leżałam a obok czarną postać , próbowałam otworzyć oczy , coś powiedzieć i bezskutecznie a nagle uderzyłam się i również nie mogłam otworzyć oczu po czym usnęłam po chwili bólu

Gość gość
To teraz już na pewno dzisiaj nie zasnę :) Dziękuje !

Gość gość
A jeśli tyłek ofiary jest bardzo ponętny i zmora będzie chciała go całować całą noc?:classic_cool:

Gość gość
Ale zdarzyło mi się takie coś tylko wczoraj. Musiał być powód jakiś tego 'koszmaru'.

Gość Różowa Violka
Ja jestem tak zaebistą doopą że jak zmora przychodzi mi do łóżka to prosi mnie o to żebymi minetkę strzelić.👄:classic_cool:

Gość gość 5
to są stany lekowe a nie zadne zmory czy inne zjawy czym częsciej bedziesz o tym myslała i wpadała w panike to tym częsciej bedziesz to miała i nie słuchaj zadnych głupot o jakiś duchach bo to twój mózg płata ci takie figle musiałaś mieć kiedyś bardzo silne przeżycie i to ci podswiadomie powraca.

Gość gość
To będzie już zmora gej nie znana lekko dawniejszym Słowianom gdyż wśród przywódców nie mieli Palikota;D Ale są też zmory np. zwierzęce jakie w stajni nocami robiły zamieszanie i słychać w nocy było rżenie koni, konie znajdywano rankiem wykończone jakby całą noc galopowały etc. ;)

Gość gość 5
ale głupoty ci piszą nic sie nie bój to bujdy .

Gość gość
No dokladnie, to jest paraliz senny. Nie mialam na mysli ze to duchy przychodzą. :D

Gość gość
Moje ulubione w demonologii południce i latawce <3

Gość gość
Ale w ostatnim czasie niczym się tak nie przejmuje ani nic. Więc takie koszmary przez ostatni czas są dla mnie dziwne. A że jestem osobą która od dziecka pod łóżka patrzyła i do dzisiaj nawet w dorosłym życiu nieraz sie przestrasze czegoś to wczorajsza sytuacja mnie przestraszyła szczególnie.

Gość gość
Miałem na myśli KOBIECY TYŁEK! Uchowaj od męskiego! :classic_cool:

Gość gość
Ale to wszystko było takie realne

Gość Arrrvalll33
A czy to prawda że dziwożony miały tak długie cycki że mogły je zarzucać na plecy?:classic_cool:

Gość gość
jestem kobietą :D i na tyłek nie mogę narzekać ;)

Gość gość
murzynki też to potrafią

Gość gość 5
po całym dniu stresów i zmeczenia wypij sobie melise przed snem i cie to troche odpręży ja tak robiłem i nigdy nie powracało a miałem to kilkanascie lat dziś wiem że podswiadomość mnie meczyła anie zadna zmora no chyba że zjawy boją sie melisy i nie przychodzą po jej wypiciu.hehe

Gość gość
ale zdarzało Ci się to samo ?

Gość gość
Nie mam pojęcia jak to jest z tym kobiecym ;D Nie bój się to w dalszym ciagu są jedynie sny. Realne czy nie każde mogą się przytrafić. W większości sięgają do Twoich lęków i obaw, czasem zdarzeń z przeszłości, rzeczy zapamiętanych do jakich nie przywiązałaś wagi. Zobacz , ze w śnie nie śni Ci się np nowy skomplikowany wynalazek jaki za 10 lat wejdzie na rynek tylko wszystko co było. Gdzieś czytałam, ze w śnie osoby jakie spotykamy, twarze jakie już widzimy to prawdopodobnie twarze ludzi jakich już gdzieś kiedyś spotkaliśmy, na przystanku, na wyciecze, po prostu nie rozpoznajemy ich ale oni się przewijają , odtwarzamy to co znamy i co możemy sobie wyobrazić.

Gość gość
Teoretycznie wedle wyobrażeń miały taaakie tzy tze ;D

Gość gość
Wszystko ok ale ta czarna postać leżąca obok mnie ? i z tego wszystkiego jakoś w dziwny sposób wstałam skoro uderzyłam się o ten parapet . Do tego kolejny sen o morderstwach.