Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjawy nocne

Polecane posty

Gość gość
Dziś 06.01.2016 o 3:57 coś mnie obudziło to często mi sie zdarza poniewarz nie zapadam prawie nigdy w głęboki sen zawsze jestem czujny i najmniejsze chałasy mnie budzą. Tym razem było inaczej nie miałem żadnego snu poprostu spałem i gdy otworzyłem oczy tuż przed moim łożkiem stał jakiś chłopak ze złowieszczym uśmiechem z jakąś paczką w ręku... był podobny do mojego kuzyna, więc pomyślałem że to on chce mnie wystraszyć czy zrobić jakiś głupi żart i krzyknąłem "Kogoś p****ało ?" ale ta postać nie poruszyła sie nawet o mm. a po 3/4 sekundach poprostu stawała sie coraz bardziej przeźroczysta aż nie było jej widać. Mój brat to uslyszał i zapytał się o co chodzi gdy mu wszystko opowiedziałem powiedział że moze jakis przedmiot wyglądał jak człowiek a że była noc i było ciemno to mi sie przewidziało ale problem w tym że przed moim lóżkiem jest tylko biała ściana a tej nocy ksieżyc świecił dość jasno tak jasno że widziałem twarz tej postaci prawie tak jakbym ją widział w środku dnia... pójde do lekarza może mam schizofremię jak moja sp. pra babcia mam nadzieję że nie mam bo chyba nie wytrzymałbym takich widokow częściej... pisze to wszystko tutaj poniewarz nie mam pojęcia o tych częściach mózgu odpowiadajacych za wzrok i moze znajdzie sie osoba, która wie wiecej i która sie zna na tym moze mi zdiagnozuje że to tylko jakaś "awaria półkuli mózgowej" czy coś takiego...

Gość goAnetaść
U mnie jednej nocy jacys śmieszni ludzie,nawet sie smialam przez sen i gadalam,druga noc juy nie tacy mili.jeden pokazywal jak walac czyms w glowe,a obok moja corka,a jak bym to zrobila???kupilam dzis proszki na sen i pozniej sie polozylam.znowu przylezli.boje sie zamknac oczy