Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjawy nocne

Polecane posty

Gość gość
taki to pożyje :D trzeba było barmanką zostać i się dobrze ustawić :D

Gość FxxxxFor
W hotelu?O to lepiej bo aż takiego ruchu nie ma.Na spokojnie można wejść w słodki trans.:D:classic_cool:

Gość gość
drineczki z parasolkami i jedzenie+ mężczyźni kręcący się po barze - czego chcieć więcej do szczęścia :):)

Gość gość 5
ruch czasem jest i to spory ale jak chce mi sie spać to koniami mnie z pokoju nie wyciągną ostatnio nawet tu goscilismy dode była z jakimś fagasem nawet miałem okazje ja troche po zaczepiać i wcale taka głupia nie jest jaką z siebie robi.

Gość gość
Doda akurat ma wyższe IQ niż nie jedna wykształcona osoba. Tylko robi w okół siebie show żeby zaistnieć.' Nieważne jak mówią ,ważne żeby mówili' :)

Gość gość
Czego chcieć więcej do szczęścia? hm... wysportowanych facetów bez koszulek podających drinki, wachlujących i robiacych masaż.

Gość gość
Jeśli jest jedzenie +drineczki i mężczyźni(oczywiście przystojni) to reszta scenariuszy się napisze w trakcie :D

Gość Zzi Zzi Toop
[wcale taka głupia nie jest jaką z siebie robi.] A co jeśli to było tylko marzenie senne?:classic_cool:

Gość gość 5
to dawaj do nas do pracy spełnimy twoje marzenia. hehe a przy tym dobrze zarobisz tu zarobki zaczynają sie od 5.000 zł

Gość gość
W takim wypadku scenariusze może ni byłyby zbyt ambitne, a raczej uproszczone ;D Ale za to fabuła szalenie poruszająca ;)

Gość gość 5
fzktycznie nie pomyslałem może mi sie to sniło heheheh. nastepnym razem jak sie pojawi złapie ja za cyce jak mi liscia sprzeda to bede wiedział że to nie był sen.

Gość gość
27.08.13 :D:D:D:D

Gość gość 5
hehe wiem jaką mamy date jeszcze nie spie własnie zjadam w realu bomboniere.

Gość gość 5
a teraz ide spać i życze wszystkim miłej nocy. dobranoc

Gość gość
smacznego i dobranoc ;)

Gość blablablahhhhhh
Moja droga, Moglas miec tzw. niekontrolowane OOBE. Poczytaj o tym. Sporo info na internecie. Ja tez czasem to miewam. Chwilowy paraliz i nie bycie w stanie mowic/krzyczec to koncowe efekty OOBE. Ja tego nie znosze. Zawsze budze sie przerazona. Teraz jest lepiej od kiedy wiem co sie ze mna dzieje. Przy okazji tez widze "istoty" w trakcie.

Gość gość
w trakcie czego?

Gość blablablahhhhhh
Widzete istoty czasem podczas "paralizu". Raz widzialam stara kobirte. Jalezalam na lozku nie moglam sie poruszyc jedynie moje galki oczne sie ruszaly. Zobaczylam ja na kanapie. Siedziala tam i sie paterzyla na mnie. Jest to realne ustawienie mojego pokoju. Mieszkam w studio. Kiedys tez jak nie moglam sie poruszac widzialam ciemna istote przchodzaca przez moj pokoj. Czytalam ze te "istoty" sa aby nas ochraniac wiec nie boj sie. Na serio jak nie mozesz spac poczytaj na internecie o OOBE. Jest to calkiem ciekawy temat.

Gość blablablahhhhhh
Przy okazji nie wiem czy to dla Ciebie pierwsze takie przezycie czy nie. Jesli chodzi o mnie ten pierwszy paraliz mialam jak bylam w szkole sredniej (obecnie mam 35 lat). Qurcze wciaz pamietam i wszystko ze szczegolami, kazda minute. Tak bylam przerazona po ze nie spalam przez najblizsze 3 noce!

Gość gość
ja czesto mam uczucie spadania,nieraz sie budze i nie wiem gdzie jestem........kiedys jeden facet wstawal w nocy i liczyl jajka, lunatykowi dobrze postawic wode zw misce kolo lozka to sie obudzi

Gość gość
akurat na temat świadomych snów dużo czytałam i praktykowałam :) raz prawie udało mi się wejsć w tą 'faze snu' ale spanikowałam :)

Gość blablablablahhhhhh
Efekt "spadania" lub sen ze latamy to wlasnie znak ze mielismy nieswiadome OOBE. Kontrolowane sny sa scisle powiazane z wyjciem z ciala i czaem sa tego efektem ubocznym. Ja np. tak mam. Zawsze po niekotrolowanym OOBE przez najblizsze 2-3 noce mam swiadome sny. Z***bista sprawa :)

Gość gość
co za bzdury.... uczucie spadania.....taaaa.... gdy zasypiamy mózg teoretycznie powinien wyciszyć pracę mięśni by śpiąc nimi nie machać i przez to się nie budzić....czasem jednak zdarza się inaczej i wtedy właśnie taki niekontrolowany tik nas wybudza i powoduje że czujemy jakbyśmy spadali.... wielokrotnie zdarza mi się tak wzdrygnąć w momencie zasypiania i mam wrażenie że spadam, natychmiast się wtedy budzę jestem wtedy świadoma że właśnie zasypiałam i nagły ruch mnie rozbudził

Gość gość
Co do zmory i wrażenia duszenia... nad ranem może się zdarzyć że rośnie poziom kortyzolu i adrenaliny a te napędzają metabolizm, podnoszą temperaturę ciała, zwiększają pracę serca i rytm oddechu adrenalina z kolei powoduje wyrzut insuliny itp zbyt g***towne podwyższenie poziomu tych hormonów może spowodować uczucie lęku i ogólnego niepokoju wiele razy zdarzało mi się budzić z uczuciem niepokoju, bólem brzucha, rozedrgana, zupełnie bez powodu, tłumaczę to sobie hormonami i staram się ponownie zrelaksować i wyciszyć

Gość gość
gość5 mów gdzie i przyjeżdżam skoro takie zarąbiste warunki są :D

Gość gość
Zasnęłam jednak w nocy , w sumie nad ranem więc nie jest źle :D Tym razem snu za bardzo nie pamiętam :)

Gość gość
tez przez to przechodzilem ale to wszystko stres jest wiec sie nie przejmuj i spij spokojnie ;):):)

Gość gość
kiedys miałem takie sny raz w roku a ostatnio czesto przytrafiaja sie.

Gość gość
Przeczytaj sobie o paralizu sennym:-) Jest to naturalne zjawisko podczas ktoeego jeszcze nasz umysl sni cialo jest sparalizowane i wystepuja halucynacje.