Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniG

Nie chciał się ze mną KOCHAĆ

Polecane posty

Gość paniG

Mój kumpel/przyjaciel i ja znamy sie od prawie 8 lat. Nasze spotkania były zawsze czysto kumpelskie bo on był żonaty. Od dwóch lat jest po rozwodzie bo żona go zdrawiła i odeszła do kochanka. Widziałam jak cierpi po rozstaniu i wspierałam go w tych trudnych chwilach (czysto kuplowskich). W tym roku stwierdziłam jednak, że zależy mi na nim jak na mężczyznie :(. Miesiąc temu nadażyła się sytuacja, że mogliśmy uprawiać sex ale nic z tego. Były przytulanki, dotykanki, namiętne pocałunki ale mimo, iż czułam jego podniecenie on przestawał. Najpierw sam mnie rozbudzał i prowokował a później jak niby nic przestawał. Zapytałam się jego czy go nie pociągam a on mi na to " chyba widzisz i czujesz, że strasznie mnie pociągasz..." Jak myślicie o co chodzi???

Gość karol_gość
boi się, że to zniszczy waszą znajomość

Czy Wy naprawde wszyscy macie tu po 16 lat? Gdyby mu na Tobie nie zalezalo zerznalby Cie jak dziwke jak typowy s******l- nie traktuje Cie jak zabawki do pocieszenia i powinnas sie cieszyc. Nie mozna wszystkich do jednego wora ale przewaznie facet to swinia a Ty masz problem ze na swinie nie trafilas? OMG!

Gość gość
słowianka już od rana szalejesz - jakaś ciężka nocka chyba za Tobą? Do autorki - SS ma rację - ciesz się, że to się powoli rozwija - pewno facet nie chce Cię spłoszyć a może nadal mu w głowie siedzi żonka..CHGW

Gość gość
taa spłoszyć 8 lat się kumplują a on sie boi,że płochliwa,na pewno:-P Oni wszystko już o sobie wiedzą,znają się dobrze,może w związku z tym,że zawsze byłaś kumpelą czy tam przyjaciółką on nie chce,bo wie,że jak coś nie wyjdzie to ani dziewczyny ani koleżanki. Choć jeśli się tak znacie to i niewypał przetrwacie

Gość gość
przy PMS nawet nie podchodź bo cyckiem zęby powybija :)

Gość nn on
pendzior :D :D :D swoją droga uwielbiam siebie w PMS :classic_cool: jestem wtedy "nie do życia" - przypierdalam się o wszystko i jednocześnie łaszę się jak kotka do faceta. i like it ;)

taką właśnie miałem dziś pobudke. Najpierw miauuu... A później wrrr... Zaraz to przeczyta i... Będzie seks ;)

Gość gość
haaaloooo niszczycie tamat!

Gość nn on
pendzior, przyznaj się lubicie to :P ten brak logiki w naszym jestestwie :D to takie kobiece ;)

ja lubie. Za stary lis jestem, żeby dać się podejść i odpowiedzieć podobną 'agresją' :D

Gość nn on
aż mi się zachciało PMS :classic_cool: xxx dobra, już dobra - idziemy se i nic Ci nie niszczymy :P

Gość gość
Odeszła od niego żona a ty go wspierałaś coś zaiskrzyło ale może nie chce się śpieszyć. To były jakby zaloty. Może chce cię po woli zdobywać i upewnić się że to miłość. Może też boi się że wam nie wyjdzie. Jest po nie udanym związku, weź to pod uwagę. I fakt faktem ciesz się że sexu nie było. To dobrze o nim świadczy obojętnie ile się znacie. Do łóżka chodzą PARY Z DŁUŻSZYM STAŻEM np po mies chodzenia jeśli czują że to ten ta jedyna OBYDWOJE. Po gadaj z nim na poważnie powiedz co czujesz i jak on widzi dalej waszą przyjaźń

Chlopak juz raz sie zawiodl- teraz bedzie ostrozny. Jest madry wiec nie przeleci Ciebie- swojej najlepszej kumpeli, od ktorej dostal mile slowo, wsparcie itd. Nie od razu...Zgrzalam sie bo pokazalas ze moglabys to chetnie zepsuc i nie mam Pendziorek tych dni... Seksu nie mam...wszystko jasne?

Gość darkeyes_on
zyleta, a co bys chciala na przebudzenie ?;)

Gość darkeyes_on
kawę ze smietanką czy bez ?;)

Zyleta 🖐️ Ty zyjesz... Wlasnie pije czarna bez cukru... Wiesz jak to mowia...seks z rana jak smietana a tu puste lozko... Dobra koniec bo skrzynka peknie a nie o to chodzi...

Gość gość
posuńcie się - też robię kawkę - jedna czarna, druga od razu po niej ale biała :)

Gość darkeyes_on
żyleta, to jakiego towarzystwa potrzeba do śmietanki. Slowianka, masz racje seks z rana jak smietana :)

Gość darkeyes_on
przede mna również dzień pracy, dopiero wieczorem relaks przy meczu, piwku... tylko seksu będzie chyba brakowało :(