Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarny parasol na ślub

Polecane posty

Gość gość

Prawdopodobnie bedzie padac w dzien mojego slubu, a ja nie pomyslalam o zakupie parasola ;(... Mamy taki duży, ale cały czarny. Myślicie, że moze byc? Czy tylko biel?

Gość gość
No wiem, wiem... ale jakoś tak dziwnie... czarny... Sama nie wiem...

Gość gość
Na allegro jest dużo białych parasoli zamów od razu to Ci przyjdzie do soboty

Gość gość
ludzie sie czasem na czarno na ślub ubierają, tylko nie od stóp do głów i jest ok. jak sie na czarno nie ubierzesz to co sie przejmujesz? o ile młodzi nie są przesądni to się nie przejmuj. A jak są przesądni to nie bierz czarnego parasola, bo jeszcze się wystraszą :)

Gość gość
Ja jestem panną młodą ;)

Gość gość
nie mozesz po prostu pojsc do jakiegos butiku i kupic? w burberry kiedys widzialam byl bialy parasol, na pewno cos znajdziesz

Gość gość
a jak kupować to po co na alergo, szybko do pasmanterii i już masz. czy nawet do lidla jak akurat będą, czy gdzieś

Gość gość
ahaaaaaaaaaaaaaa :D a no to co innego. to gratulacje po pierwsze ;) no to tak, musi być biały, kremowy, bardzo jasny pastel, jak już, pasujący do sukienki. faktycznie, biegnij do sklepu, albo wysłuż się kimś :D

Gość ta od parasola  AUTORKA
Ja jestem panną młodą. W sumie tak siedzę i myślę, czytam po innych forach i niektórzy wręcz z wyboru kupują czarny parasol. W sumie niby czemu nie... Przecież będzie pasował do młodego? Jezu nie wiem.........

Gość gość
sorki nie doczytałam :P

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] ta od parasola AUTORKA zobacz na allegro Ja wpisałam biała parasolka i są super

Gość gość
nie, brzydko będzie wyglądać, CHYBA, że Pan Młody będzie trzymał nad Wami obojgiem to spokojnie czarny może być. A jak osobne to absolutnie nie czarny dla Ciebie

Heh pewnie, że bym poszła sobie do sklepu i kupiła, ale mieszkam w tak beznadziejnym miasteczku, że tu nie ma czegoś takiego jak Lidl itd. Jedynie biedronka, i kilka sklepów w których nie znajdę białego dużego parasola. Najbliżej mam Wrocław - 70km.. Ale przeciez nie bede jechac 70km do Wrocławia.

Gość gość
to faktycznie allegro. tam masz albo same białe albo komplet biały+czarny. albo pod jednym się schowacie, mąż będzie trzymał :)

Allegro.. wiadomo jak to allegro. Albo wysylka blyskawiczna, albo sie nie doczekam i przyjdzie po ślubie ;-)... Na kieliszki z allegro czekałam 2tyg... dlatego rozumiecie.. ;) no myślę, że narzeczony będzie trzymał nam parasol nad głową;)

Gość gość
Jak zapłacisz przesyłkę kurierską to będzie szybko na niektórych aukcjach jest wysyłka w ciągu 24 godzin

chyba będę musiała tak zrobić.. Kurde..