Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfgntytjrt

staramy sie i nic

Polecane posty

Gość bfgntytjrt

4 mc:(

Gość gość
to bardzo bardzo krotko, poczytaj sobie na innych forach.

Gość gość
4 miesiące to rzeczywiście baaaaardzo długo, ja zaszłam w ciąże po 17 miesiącach starań

Gość gość
4 mc? nie rób se jaj :D

Gość gość
no to rzeczywiście masz "powód do zmartwień"... bez przesady.. co to jest 4 m.. to jest nic.. a może za często się staracie i stąd problem? jak można po 4 miesiącach mówić, że się staramy i nic... U nas --- 05.2005 odstawienie wszelkiej antykoncepcji ----09.2005 ślub ----08.2008 - badania (nasienie- mało plemników o kiepskiej r***liwości, drożność jajowodów- drożńe), leki clo, ----09.2008 - nieudana inseminacja ----11/12.2008 - ciąża ----> ---- 01.2009 okazało się, że ciąża pozamaciczna, zabieg usunięcia ----10.2011- ciąża -----> ----11.2011 poronienie ---- 05.2012 ciąża ----> ---- 01.2013 synek (36/36tc) Koleżanka- kilka lat starań, ciąża pozamaciczna, poronienie, martwy płód, córka. Koleżanka-kilka lat starań, badania, zabieg u męża na żylaki powrózka, drożność jajowodów, w tym tygodniu inseminacja

Gość gość
Ja zaszłam w 1 cyklu starań, ale to chyba fuks. Jak po półtorej roku nic nie będzie możesz zacząć się temu bliżej przyglądać, póki co nie ma potrzeby się martwić.