Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXL

Czy tydzien po owulacji

Polecane posty

Gość XXXXXL

Mozna miec juz delikatne objawy ciazy ? np lekkie zmany w piersiach ?

Gość XXXXXL
Prosze o odpowiedz - bola mnie piersi i mam zgage od 2 dni mnie mdli i jestem bardzo zmeczona od paru dni.

Gość XXXXXL
wlasnie sie zorientowalam ze za tydzien powinnam dostac okres. powiem szczerze ze to i tak dziwne objawy przed miesiaczka ... zazwyczaj jestem straszliwie w****iona ... tym razem jestem bardzo spokojna i spiaca. przed wczoraj wypilam z koleznaka wino... chce zaznaczyc ze ja po zadnej ilosci alko nie wymiotuje, ponad mieiac temu sama wino wypilam i bylo git... a wczoraj umieralam latalam do toalety wymiototwac ale niestety mnie tylko mdlilo... spalam caly dzien poszlam spac o 21 wstalam dzisiaj o 8 i dalej jestem zmeczona i roztargniona... w piatek zasnelam w pociagu ale tak ze mnie sie dobudzic nie dalo :/

Gość XXXXXL
wlasnie sie zorientowalam ze za tydzien powinnam dostac okres. powiem szczerze ze to i tak dziwne objawy przed miesiaczka ... zazwyczaj jestem straszliwie w****iona ... tym razem jestem bardzo spokojna i spiaca. przed wczoraj wypilam z koleznaka wino... chce zaznaczyc ze ja po zadnej ilosci alko nie wymiotuje, ponad mieiac temu sama wino wypilam i bylo git... a wczoraj umieralam latalam do toalety wymiototwac ale niestety mnie tylko mdlilo... spalam caly dzien poszlam spac o 21 wstalam dzisiaj o 8 i dalej jestem zmeczona i roztargniona... w piatek zasnelam w pociagu ale tak ze mnie sie dobudzic nie dalo :/

Gość XXXXXL
Lolla - ale myslisz ze moge byc- jednak tydzien po owulacji niby za wczeni kochalam sie z mezem do konca 2 dni przed owulacja.

Gość gość
taka pogoda. wyluzuj. a cycki zawsze mnie bola tydzien przed okresem

Gość XXXXXL
Mnie tez ale nigdy nie mialam niebieskich zylek.