Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaas

Dziecko ssalo baterie

Polecane posty

Gość marikaas

Kochane prosze mi odpowiedziec...dzis rano zauwazylam ze w pilocie od telewizora nie ma jednej bateri paluszka ,za chwile znalazlam ja pod stolem ale byla taka pogryziona z jednej strony dosc mocno i osliniona ...widac moja coreczka ja ssala i gryzla, czy mialyscie podobne sytuacje...minelo pare godzin coreczke nic nie boli itd czy moge sie obawiac?

Gość gość
mialam podobna sytuacje... Synek siedzial w krzeselku do karmienia i jadl jablko, na tacy lezaly zabawki, ktorymi sie bawil, w tym taki telefonik... Jadl jablko, ja zmywalam, wiec w pierwszej chwili nie zwrocilam uwagi na odglosy mlaskania -odwrocilam sie, a on mlaskal nad ta bateria, ktora musial wyjac z telefonu. Nic mu nie bylo, ale tez nie gryzl tej baterii, bo nie mial czym

Gość marikaas
no wlasnie a moja bateria byla dosc pogryziona i srodek jej byl na wiezchu

Gość gość
JAKTO ŚRODEK NA WIERZCHU???? Masakra, leć babo do lekarza czym prędzej, na pogotowie dzwoń!!!! Rany boskie, dziecko zjadło baterię, a ta się na forum pyta co robić, rozszarpałabym!! Wogule to jakim cudem dziecko miało dostęp do BATERII przecież to trudicna, co z ciebie za matka???

Gość gość
srodek na wierzchu i Ty sie pytasz? Co innego jak ssalo, a co innego jak gryzlo!