Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Kobieta z którą się spotykałem chyba wybrała innego

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej
Cieszę się - pewnie facet cię zostawił i teraz innym złorzeczysz. Tylko ja trochę znam tamtego gostka i to nie jest facet dla niej. Ona szuka oparcia, pomocy, spokoju, ma trochę przerabane w życiu rodzinnym, nie skarży się ale widzę że chciałaby aby ktoś ją w tym odciążył, a tamten potrzebuje tylko rozrywki.

Gość gościówa009
Ale skoro wybrała jego to musi być w czymś lepszy od Ciebie. Skoro tak dobrze dla niej chcesz to pogadaj z nią, że nie chcesz żeby tamten ja skrzywdził, ale absolutnie nie krzywdź ja tym żeby była z Toba

Gość Informatyk Andrzej
Owszem przyznaję że ona była dla mnie rozrywką, ale chodziła za mną tak długo, prawie dwa lata, że przyzwycziłem się do niej i teraz zaczyna mi jej brakować. Poza tym mówię że chyba byłbym niedługo ją pokochać.

Gość Ciesze się
szkoda że prowo bo mam frajdę

Gość gościówa009
pokochałbyś a może nie, daj jej wreszcie spokój i pozwól jej byc szczęsliwą bo kobieta traci tylko czas. trzeba było wcześniej ją pokochac a tak to się spóźniełes i koniec;p

Gość Informatyk Andrzej
Ona nie jets skora do baraszkowania, a on pioza seksem raczej niczego jej nie da, no może wyjścia, wspólne spędzanie czasu itp.

Gość Ciesze się
No wiesz, pospędzają trochę czasu to sie może nawet ten facet zakocha. Natepnie pobiorą się i będa mieć dzieci.

Gość Informatyk Andrzej
K***a, ja mam problem a nie prowo!

Gość xen
A co Ty możesz jej dać?

Gość gościówa009
no właśnie co?

Gość z lapy do papy
ano MASZ problem ale to TWOJ problem nie JEJ

Gość gość
Podejrzewam, ze ona lubi seks, tyle ze nie z toba. :P A powiedziala, ze nie lubi zebys wiecej jej o to d**y nie zawracal. :D :D

Gość Informatyk Andrzej
Tak jasne, i prawie dwa lata za mną latała? Znam ją i wiem, ze ona robi to tylko z miłości. Ale może ktoś mi wreszcie cos poradzi? jak odciągnąć od niej tego małolata? Przecież to nawet smiesznie wygląda: starzejąca się mamusia z synkiem!

Gość Ciesze się
No to może sie w tamtym zakochała i robi to z miłości...

Gość gość
A Ty Informatyku ile masz lat ? tylko serio, bo jak będziesz ściemniał to trudno dać skuteczną radę

Gość gość
cos fajnego dzieje sie w jej zyciu a ty zazdrościsz

Gość Informatyk Andrzej
Mam 42 lata

Gość gość
Zostaw ją w spokoju , to jej życie i ma prawo do szczęścia , nawet jeśli ten facet nie zabawi w jej życiu zbyt długo , to przynajmniej w tej chwili czuje się kobietą. Nie jesteś w stanie sprawić żeby była szczęśliwa , ponieważ jej nie kochasz a takie rzeczy się czuje , pozwól jej zyć własnym życiem , kiedyś spotka człowieka który ją naprawdę pokocha i będzie szczęsliwa , nie odbieraj jej tego.

Gość Zamaskowany Muchacho
Takie samo prowo jak z laska ktora facet leje po twarzy i ktora sie zastanawia czy brac z nim slub. A. Zakladam watek stwierdzajac cos wybitnie kontrowersyjnego *on mnie bije ale jest cudowny i ja go tak pewnie tylko denerwuje **nie kocham jej, ale w sumie chce zeby sie przy mnie kisila ***moja zona mieszka ze mna i z rodzicami, jest darmozjadem, chyba ja wyrzuce i zostawie z dziecmi bo mi tak mamusia podpowiada B. Ciagne gadke z uporem maniaka, odpowiadam bardzo szybko, a Kafeterianie lykaja jak pelikany. Podnosze im cisnienie, w kolko powtarzam jedno i to samo zeby sie ludzie pienili i silili zeby mnie przekonac. C. Co jakis czas stwierdzam ze to nie prowo i jestescie bezduszni bo ja cierpie. Publika upewniona i dodatkowo para z uszu ze gosciu nadal nie rozumie. To juz nie pierwszy ani drugi raz kiedy widze ten sam schemat powielony na kafe. Chyba malo placa trollom do podbijania komentarzy - znalezli dobry schemat i cisna ile wlezie.

Gość gość
6 lat to żadna różnica , ja mam przyjaciela jest młodszy ode mnie 14 lat , przyjaźnimy się od 5 lat od 2 jesteśmy kochankami , uwielbiam z nim przebywać , rozmawiać i seks jest super. nie planujemy powaznego związku i dopóki któreś z Nas nie spotka na swojej drodze drugiej połówki zamierzamy się spotykać. Odpuść sobie skoro jedynie ją lubisz

No, tu nastepny: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5687424&start=30 Tescie nie chca zaplacic za moj slub a mi sie nalezy bo mnie ziomal zbrzuchacil. Dam sobie reke uciac ze to jedna i ta sama osoba. Identyko. I ma magistra. Wszyscy tacy yntelygentni jak Andzej. Bo inaczej nie by motywu zeby sie klocic :D

Zabilam Trola. Smiechowo!