Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziuta 123

Jaki wózek

Polecane posty

Gość alibabeczka
Mi sie wydaje ze na zachodzie one sa tansze. (Niemcy) "Niewiem czy sie uda " http://www.google.de/#fp=27f7670ed68d0174&q=S+-Line+kinderwagen&tbm=shop "Jak tam na tym zachodzie? Bo u nas kiepsko, widzisz Ziuta cały rok na wózek odkładała" Ale nazbierala :)i taka sumke to i tutaj dla mlodej rodziny to nie malo.

Gość Ziuta 123
Alibabko wolę kupić z pierwszej ręki , a nie po transporcie do Niemiec , wiesz co dzieje w takim transporcie :) Buźka :)

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie. Chciałam kupić wózek 3 w 1, ale bratowa mi odradza i twierdzi, że lepiej jest kupić osobno gondolę i osobno spacerówkę. Mieszkam w bloku bez windy i będę musiała wnosić wózek na 1 piętro więc ważne, żeby nie był ciężki. Jak orientacyjnie patrzyłam i porównywałam wagę, no to wiadomo sama gondola jest lżejsza pare kilo niż 3 w 1. Wózek będę kupować w najbliższym miesiącu i calą zimę nim objeżdzę a dopiero na wiosne kupiłabym spacerówkę. Samochodu na razie nie mamy (wiem, porażka - no ale trudno)więc sama nie wiem co z tym fotelikiem, pewnie się i tak przyda jakby trzeba było gdzieś podjechać np.z teściową autem. Co radzićie, sama gondola czy 3 w 1?

Gość Ziuta 123
X -lander był dobry kilka lat temu , teraz nieco stracił na jakości

Gość gość
Peg Perego to jak mercedes wśród maluchów. Jedna z najlepszych marek wózków. Trwałe, bezawaryjne, solidne.

oj nie są dobre wciaż tak samo , dla mnie nie ma lepszego wózka . To takie bmw wśród wózków;)

Gość Ziuta 123
S- LINE , BARTOLINO , GALIANI to są najnowsze wózki Borowki . Uwielbiam porównywać wózki , a wózki Borowki wypadają najlepiej w rankingu zarówno pod względem jakości jak i cenowo .

Gość Ziuta 123
Jeżeli tak jest to proporcjonalnie S-line jest jak Royce Royce :) Moje drogie nie ma na rynku ciekawszej propozycji !

Gość Ziuta 123
Kiwoszka skąd jesteś ?

Gość gość
Zastanawiam sie własnie nad wózkiem ADBOR MARSEL 3w1 . Bardzo mi się podoba i cea też przystępna.

Gość Ziuta 123
Gościu Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu , na wsi czy w mieście ?

Gość gość
Na wsi,na swoim ranczu, jest super duzo zieleni i swieżego powietrza:) dlatego szukam odpowiedniego wózka na długie przejażdżki.

Gość Ziuta 123
Jeżeli w bloku to Marsela polecam , leciutki wniesiesz go nawet na 26 piętro . Jeżeli na wsi to S-line dobry na ranczo . Jak masz na imię ?

Gość gość
Matylda z rancza. Który to ten S-line? Wózek musi być przede wszystkim wytrzymały.

Gość Ziuta 123
Dziewczyny piszmy do siebie po imieniu , podawajcie wiek bo to ważne ( trzeba wiek do wagi dopasować ) .

Gość gość
Ok Ziutka, a co z tym wózkiem? jaki jeszcze polecasz, widze,że obcykana jestes.

Gość Ziuta 123
S-line jest wytrzymały jak czołg , tyle że leciutki jak piórko .Sprawdź na allegro .

Proponuję JumperX (3 funkcyjny wózek), lekki, zajmuje mało miejsca, a gondola jest duża i z podnośnikiem. Poza tym ma osłonki przed wiatrem. Wyposażenie jest naprawdę bogate. No ale rzecz gustu, mój syn jeździ w sportówce już, która może być przełożona zarówno z przodu jak i z tyłu.

Gość Ziuta 123
ateno 03 s-line , bartolino , galiani posiadają - osłonki przed wiatrem zarówno w wersji spacerowej jak i głębokiej - możliwość jazdy przodem jak i tyłem do kierunku jazdy trochę się na tym znam to moje 3 dziecko i na wózkach zęby zjadłam polecam adbor ze szczerego serca ateno kup s-line

Gość gość
Wózek musi byc wytrzymały, chyba,że używa się go tylko w miescie po prostej drodze, ja lubie na spacer jechac do lasu, na swieze, czyste powietrze, aby dziecko dotlenić. Ten S-line wygląda dosyć solidnie.

Gość gość
polski producent DELTIM. Ma fajne i tanie wózki

Gość Ziuta 123
POTWIERDZAM , WÓZEK NIE DO ZDARCIA .

Gość gość
Ziutka, a Ty wozisz sie tym S-line? Dobrze sie sprawuje? Bo już prawie się zdecydowałam.

Gość Ziuta 123
2 lata go używam , żadnej usterki jest jak nowy , materiał czyściutki jak w dzień zakupu .

Gość gość
Podoba mi się, bo ma skrętne koła przednie, jest wysoki i widac,że wytrzymały, ja uwielbiam spacery więc będe dużo jezdzić. I fajnie,że ma zamykany kosz pod spodem, bo nie widać wszystkich klamotów:)

Gość Ziuta 123
Matylda nie zastanawiaj się , ponoć to wersja limitowana !!!!

Gość gość
Fajny ten S-line, taki oryginalny, bo wszystkie inne to na jedno kopyto:) i opinie pozytywne ma.