Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tęsknota i pustka po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

3 tyg temu rozstałam sie z chłopakiem. bardzo mocno go kochałam i nadal kocham. ale wiem ze to juz ostateczny koniec. bardzo mi go brakuje najgorsze sa wspomnienia. nie umiem sobie z tym poradzic. bardzo boli, tesknie za nim. jak zapomniec? jak sobie z tym poradzic ? prosze pomózcie.

Gość gościówa009
czemu się rozstaliście?

Gość aria255
na to nie ma rady chyba :( mnie jak zostawił cierpiałam każdego dnia tak jak w dzień kiedy mnie zostawił i tak poł roku poźniej do mnie wrocił a teraz za 2 tygodnie wyjeżdza pewnie gdzieś na poł roku czuje , że mnie zostawi i boje się . Wiem jak cierpisz można by było CIe tylko przytulić :)

Gość gość
czemu? bo on wolal towarzystwo, dla mnie miał coraz mniej czasu. powiedzial ze kocha ze mu zalezy, ale to juz wg nie miało sensu. chodził po nocach, i powiedział ze znajomi beda zawsze dla niego wazni. meczyło mnie to co chciałam sie spotkac to ze on ze znajomym wychodzi i tak ostatnio ciagle bylo.

Gość gość
bardzo cierpie, zwłaszcza ze juz 2 raz przez to przechodze. chyba milosc nie jest dla mnie.

Gość gościówa009
a może jesteś za bardzo zaborcza? i potrzebujesz tyle uwagi żeby facet spotykał się tylko z Toba i nkim więcej. Zauważ że powiedział że znajomi sa dla niego ważni a nie najważniejsi. Może czuł się przy Tobie jak niewolnik. Może jakbyś dała mu więcej luzu to sam chętniej by sie z Toba spotykał..

Gość gość
tylko ze wczesniej tez mial znajomych i zawsze znajdował czas dla mnie i dla nich. a ostatnio poznał inne towarzystwo i od tego sie zaczęło. ja nigdy nic przeciwko jego znajomym nie miałam, sam zawsze chciał sie spotkac ze mna, a raptem mu sie to odwidziło.

Gość gościówa009
a może w Tobie coś się zmieniło, może zrobiłas się np marudna, albo nieznośna, przeanalizuj swoje zahowanie. Myślę że jakby fajnie spędzał z Toba czas to wolałby Ciebie zamiast znajomych-proste.

Gość gość
dzieki za wspracie.

Gość gościówa009
to nie chodzi o to żeby kogoś dobijac, poprostu weź się w garśc, zastanów nad sobą i rób tak żeby facet fajnie z Toba spedzał czas i żeby chciał się z Toba spotykac to cały klucz do sukcesu i bynajmniej nie chodzi tylko o seks, o fajne spędzanie czasu poprostu, o smianie się razem, robienie czegos co oboje lubicie itp.

Gość gość
mój facet mnie bardzo kocha i nawet jak lezymy cały dzień do góry d**a to jest mu ze mną bardzo dobrze, i nie raz miał okazje pójsc na imprezę do kumpli, to jednak wolał zabrać mnie do kina lub na deser niz pić z nimi. Także może po prostu uczucie mu minęło

Gość gość
ile macie lat?