Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można sprzedać w lombardzie

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje do piatku 200 zł :O nic nie mam w domu, telefon stary. mam tylko telefon bezprzewodowy stacjonarny , komputera stacjonarnego przeciez nie zaniose

Gość gość
- złoto, srebro, platyne , bizuterie - telefony, modemy, tablety, laptopy. Sprzetu komputerowego jak kartyy graficzne etc nie chca brac bo nie da sie sprawdzic czy to działa - sprzęt budowlany , wiertarki, pilarki, piły - rtv i agd

Gość gość
wszystko co ma jakąś wartość i jest zgodne z prawem:o najchetniej biora złoto i bizuterie czasem jakieś antyki. Poza tym ten przedmiot musiałby być realnie wart ze 3 razy tyle za ile go zastawiasz i w dodatku w miare chodliwy bo raczej nie wezma czegos co im bedzie rok zalegało:P ten telefon musiłby być wyjątkowo wartościowy żeby go przyjeli..🖐️

Gość gość
za telefon ktory kosztuje na allegro 800zł dostaniesz w lombardzie 200 :O

Gość a gdzie jest zarządca folwarku
żone albo męża :D

Gość gość
Teraz się w ogóle nie opłaca sprzedać złota. Kursy są niskie, zobacz na pierwszej lepszej stronie www.centkantor.pl/kursy-metali .Za gram złota najniższej próby dostaniesz niecałe 30 zeta, a kupujesz dużo taniej niż było. Jak już masz coś koniecznie opylać to prędzej telefon.

Gość gość
A naprzykład można sprzedać w lombardzie rozwalone telefony np mam 2 telefony nowej generacji które mają rozwalone wyświetlacze w środku x A właściciel lombardu za 30 zł telefon sobie naprawi i sprzeda go po cenie rynkowej :)

Gość gość
tak tylko wyśietlacze do tych telefonów razem kosztują około 400 zł

Gość gość
W lombardach przyjmuje sie tylko sprawny sprzet. Pracownik lombardu najpierw sprawdzi dokladnie Twój telefon pod kazdym względem, jeśli jest sprawny to jak najbardziej weźmie.

Gość Jasiek001
Dosłownie wszystko, telefony, lodówki, telewizory, rowery narty, biżuterię itp. Ja oddaję lombardowi na Bemowie w Warszawie bo to rzetelna firma. Wszystko u nich jest bezpieczne http://lombardnabemowie.pl/

Gość gość
Można zostawić w lombardzie częściowo uszkodzone przedmioty?

Gość gość
Rowery przyjmuja tylko w teorii. Jakis czas temu zjezdzilam wszystkie lombardyw miescie(4) z rowerem do zastawu - nikt nie przyjal, bo "nie ma miejsca". Ogolnie ciezko sie zastawia w lombardach, w jednym gosc nawet krecil nosem na Ipada, bo wg niego byl "porysowany" i 3 razy dopytywal czy go odbiore(i jeszcze na ty sie do mnie zwracal). w ogole powiem szczerze ze nie lubie chodzic do tych lombardow, cwaniakuja, patrza na ciebie z wyzszoscia, szukaja najmniejszego powodu zeby zbic cene. Telefonow to juz w ogole bez sensu zastawiac, zaproponuja ci moze 20 zl za niego, stacjonarnego raczej na bank nie przyjma

Gość Patryk Nowak
W lombardzie można sprzedać praktycznie wszystko,mój kolega nie dawno u nich sprzedał sprzęt hifi http://www.artar.com.pl zaoferowano mu sporą sumkę za wzmacniacz i głośniki.

Gość gość
Każdy lombard przyjmuje trochę inne rzeczy. Warto się rozejrzeć za sprawdzonym lombardem. Ja od siebie mogę wam polecić www.lombard777.pl Przyjmują wiele rzeczy i mają bardzo dobre stawki, więc warto się do nich zgłosić.

Gość Olga660
Polecam Lombard na Złotej - http://www.lombardnazlotej.pl/ ja korzystam z tego lombardu i mogę powiedzieć, że bardzo podoba mi się ich podejście do klienta. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Mają też na stronie link do swojego konta na allegro - warto sobie tam poszperać :)

Gość gość
Sprzedać opla xDDD nie no sprzęt rtv agd telewizor np. no urządzenia elektryczne złoto srebro (teraz to się chyba nie opłaca złota opylać) czasem jak nie przyjmą czegoś w pierwszym to w innym przyjmą ;)

Gość Marcin

A czy można sprzedać w lombardzie karty z piłkarzami?? 

Gość Mateusz222

W Lombardach można sprzedać praktycznie wszystko co ma jakąś wartość urządzenia elektryczne jakieś ozdoby pamiątki obrazy  biżuterie 
Ja osobiscie korzystałem z tego lombardu i bylem zadowolny z tranzakcji jest to sieciowka posiada kilka lokalizacji 
lombard66.pl/lombard/lombard-poznan-garbary