Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

czy chomik może zjesć brzoskwinkę

Polecane posty

Gość heloiza999

albo ogórka? moja mama mówi, że gruszki nie może, a jabłka się skończyły. Co dać chomikowi, którym opiekujemy się na czas, jak jego państwo wyjechali na wczasy?

Gość prawictwo pospolite125
pokarm dla chomikow wystarczy

Gość gość
możesz kupić pokarm za 4-6 zł. od brzoskwini nic mu się nie stanie.

no ale poza ziarnami ze sklepiku- chcę mu urozmaicić posiłki, niech sie cieszy, bo jest u nas gościem- trezba zniwelowac mu stres, chcę go karmić deserkiem;-)

Gość gość
no nie wiem czy nic mu sie nie stanie. Ogólnie wiadomo że tych pestkowych dawać się nie powinno bo są wzdymające. Dziecku małemu nie wolno a takiemu zwierzaczkowi byś dała? Zrobisz z niego balona i co :D

Gość gość
daj marchewkę, troszkę jajka, mieska kawalątek, winogron mały, ogórek też można, sąłaty mało, bo biegunki dostaja. Nasza uwielbiała ogórka i winogron. Każdy chomik lubi coś innego, a poza tym jak chcesz urozmaicić, to wyjdź na dwór i nazbieraj trochę mleczu, babki, tasznika. Mlecz ze środka, najmłodsze listeczki wyrywaj. Umyj, osusz i daj, ucieszy się jak nie wiem.

ooo...jkaie to miłe jak się cieszą takie stworki. jak kocham, to takie niewinne...;-D dałam mu serka- przeczytałam, że raz na tydzień może chomiczek zjeść serek żółty. więcje mu nie dam. wczoraj jak piszczał, ojej, czyściła mu mama klatkę, a ja pilnowałam go, biedaczek, jak się bał, że u obcych....;-( chciałabym go pomierdolić w rękach- pobawić się, ale chyba się będzie bał

Gość gość
heloiza, jestes może koziorożcem?

Gość Namu amida Butsu
szczaw