Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof_Kal

Poszukuję kobiety na wakacje

Polecane posty

Gość Krzysztof_Kal

Poszukuję dziewczyny w wieku 19-25 lata na wspólny wyjazd do Tunezji z biura podróży, na ok. 2 tygodnie w formule all inclusive. Płacę za całą wycieczkę w pokoju 2-osobowym. Mam 24 lata, 180cm, spokojny, zadbany, kulturalny z poczuciem humoru. Jeśli jesteś ładna, szczupła, kulturalna, masz poczucie humoru pisz na email: technomed12@gmail.com załączając zdjęcie. Nie chodzi o sex! Chcę miło i wesoło spędzić czas i zrelaksować się przez te 2 tygodnie.

Gość gość
Z***bista oferta,tylko wakacje się skończyły.

Gość gość
są urlopy ;)

Gość Ewelalala
Ja w sumie bym pojechała, ale nie mieszczę się w zakresie wieku. Ale szczupła i zgrabna jestem ;)

Gość gość
Ja jestem studentka, wiec wakacje jeszcze mam. Jak to nie chodzi Ci o seks? Ja bym na pewno sie z Toba nie przespala, musisz sie z tym liczyc. Moze bezpieczniej wyjechac gdzies w Polske? Tez moze byc fajnie, a tak..bezpieczniej. Szybciej mozna wrocic do domu, w koncu jakby nie patrzec jestesmy obcymi ludzmi dla siebie.

Gość Krzysztof_Kal
Możesz napisać do mnie na maila. Skontaktuję się z Tobą i się dogadamy. Może być w Polskę. Tu nie chodzi o przespanie, bardziej o spędzenie miło czasu, poznanie czegoś/kogoś Pracuję bardzo dużo i jedyny urlop który miałem od początku roku to mogę dostać we wrześniu (2 tyg.). I chcę go po prostu jakoś dobrze wykorzystać.

Gość Krzysztof_Kal
Znasz jakieś miłe miejsce? Może być w sumie nawet weekend. Może Mielno albo Koszalin nad morzem? Czy preferowałabyś góry? Jakie masz zainteresowania? Skąd jesteś?

Gość gość
Krzysztof skad jestes? Ja raczej nie decyduje sie na tego tylu rzeczy... Ale... Tez mi te wakacje zlecialy jaks bezowocnie. Robilam staz, jakies tam dorywcze prace, praktycznie nie odpoczelam.

Gość Krzysztof_Kal
To tak jak ja. Jak miałem kilka dni wolnego i byłem u siebie w mieście to robiłem dodatkowe zlecenia w weekendy, jestem już wypalony pracą. Napisz na maila to poagadamy a nie tu publicznie.

Gość Krzysztof_Kal
Może CIę nie namówię, ale pogadać zawsze można ;) Może mamy wspólne zainteresowania... kto wie ;D

Gość gość
Krzysztof tylko napisz mi skad jestes. Wiesz... Najlepiej sie spotkac prwnego dnia na zwykla rozmowe, bo jak mowie, jestesmy obcymi ludzmi, moze nie przypadniemy sobie do gustu, nie chodzi o wyglad. Teraz nie moge korzystac z poczty, ale jak cos to sie odezwe jutro, ostatecznie pojutrze.

Gość Krzysztof_Kal
warmińsko-mazurskie, ale mam wyjazdy służbowe praktycznie po całej północno-wschodniej i południowo wschodniej Polsce. No teraz okresy urlopowe więc i zdarza mi się zachodnią Polskę obsłużyć w nagłych sytuacjach. A wiadomo ja najmłodszy stażem i wiekiem to starzy się teraz wylegują na plaży ;)

Gość gość
Krzysztof to drugi koniec Polski. Zreszta nie wiem, czy jestem na tyle otwarta... Sama nie wiem, co mnie podkusilo, by odpisac. Jak chcesz, to moge sie do Ciebie jutro odezwac.

Gość Krzysztof_Kal
Patrząc po Twojej pisowni wydajesz się być inteligentną i mądrą dziewczyną. Takiej poszukuję ;) Żeby można było też z taką kobietą porozmawiać a nie się w oczy patrzeć. Miło by było z Twojej strony jak byś się odezwała. Może chociaż kawa.. a dalej zobaczymy. Tak jak pisałaś może być i w Polskę, nawet na weekend, wybór będzie należał do Ciebie. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź :)

Gość Krzysztof_Kal
A właśnie bo nie pytałem. A ty skąd jesteś? Wiem że kobiet o wiek się nie pyta ale zapytam ;) Ile masz lat?

Gość gość
Lublin, 21.

Gość gościówka123
Mmmm oferta wprost wymarzona:):* Pewnie nie jedna kobieta sie zgłosi

Gość Krzysztof_Kal
Co do Twojej poprzedniej odpowiedzi. To jestem jak najbardziej zainteresowany. Odezwiesz się? I nie zapomnisz? Obiecujesz? ;)

Gość Krzysztof_Kal
Myślę że warto będzie zaczekać :D

Gość gość
Krzysztof dobrze, napisze, chociaz niczego nie obiecuje.

Gość Krzysztof_Kal
Ale obiecać że napiszesz możesz. To nie zobowiązuje :)

Gość gość
Obiecuje. Jutro sie odezwe.

Gość Krzysztof_Kal
W takim razie czekam. hmm... chciałem się pożegnać bo idę spać, ale nawet nie wiem jak masz na imię.

Gość gość
Krzysztof dobranoc. Jutro sie poznamy blizej.

Gość Krzysztof_Kal
W takim razie dobranoc.

Gość Karinka_86
Masz jeszcze miejsce na łajbie? Będę Twoją ladacznicą przez całe wakacje.