Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyborn

mam 19 lat i nigdy nie byłam nawet na randce

Polecane posty

Gość gość
nie powiem ze ci zazdroszcze, bo ni zazdroszcze,ale tez mam orzej****e tyle ze w druga strone. jestem wysoka (ale nie ZA) ,chuda, dla niektorych za chuda, ale faceci to lubia,wbrew temu co glosza kobiety, mam ladna buzie,wiecznie naburmuszona, usmiechnieta jak sie nacpam, drogie rzeczy na sobie i zawsze wszyscy faceci w towarzystwie do mnie lgna. a ze jestem rozpuszczona,zepsuta gowniara to zdarza sie przespac z jakims naprawde z***bistym i czuc sie przez dlugi czas jak szmata. a potem zrobic to znowu,zeby zapomniec o poprzednim razie i tak od 17 roku zycia. juz dwa lata :o

Gość gość
a na takich ponizej mojego poziomu nawet nie spojrze,przez co czuja sie sfrustrowani i robia mi potem kolo d**y. tez niedobrze. najlepiej byc przecietnym albo chociaz ladnym ale bez szalu i kasy.

Gość gość
ciesz się:) przynajmniej właśnie się nie puszczasz bo nie ma chętnych

Gość babyborn
No to z czego tu sie cieszyc skoro nikt by mnie kijem nie dotknal? Co innego pochwalac "czystosc" u dziewczyn ktore sa takie z wyboru. Mnie po prostu nikt nie chcial :(

Gość gość
Ja jestem naprawdę dość brzydka, a mimo to w wieku 19 lat miałam już drugiego chłopaka, z którym jestem do dziś (26 lat) :) więc nawet, jeśli jesteście Kobiety nieatrakcyjne, to nie poddawajcie się. Tylko nie możecie się chować w czterech ścianach, trzeba żyć na luzie, poznawać ludzi, nie wstydzić się mimo kompleksów- a na pewno znajdzie się ktoś, komu się spodobacie i kto wam sie spodoba :)

Gość gość
nie martw sie ja pierwszy raz na randce byłam w wieku 22 lat,teraz mieszkamy razem i jestem z nim szczesliwa,planujemy ślub i rodzine

Gość gość
"Co innego pochwalac "czystosc" u dziewczyn ktore sa takie z wyboru. Mnie po prostu nikt nie chcial " Pewnie większość tych "z wyboru" to tak naprawdę zakamuflowany powód, że ich nikt nie chciał i dorabiają ideologię- więc co się przejmować :P

Gość malibu912
Ja mam niecałe 20 lat na randce jako takiej jeszcze nie byłam chodź miałam chłopaka przez 2 lata.Nie uważam się za nadzwyczaj piękną ale wydaje mi się że nie jestem nie wiadomo jak brzydka. 19 lat młoda jesteś jeszcze całe życie przed tobą znajdziesz tego jedynego

Gość gość
Autorko a podrywal cie ktos kiedys?

Gość gość
Nie przejmuj się, nie wiele straciłaś ;)

Gość babyborn
Nikt mnie nie podrywal :o dlatego nie chce mi sie wierzyc w to ze mam czas,skoro do tej pory nawet pies z kulawa noga nie spojrzal :(

Gość gość
I słusznie. Mi też tak mówili, a teraz jestem po 30stce i dalej nic.