Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ateisci to najgorsze scierwo jakie chodzi po tej planecie

Polecane posty

Gość gość

Chcą zniszczyć kulture i społeczeństwo, zniszczyć moralność i odebrać ludziom piękno.

Gość gość
jw wiadomo nie kazdy jest poyebem ale tendencja jest taka, ze zyją jak karaluchy, niby grzeczni, oczytani a pelno tam patologii, homoseksualizmu, seksow grupowych, swingersów etc :O

Gość gość
wszyscy macie cos z glowa ! kazdy robi to co chce i nie musi wierzyc i do kosciola chodzic ! A religia to zacofanie i ciemnogrod !

Gość gość
o proszę religijny temat założył i z marszu od ścierw wyzywa super dalej tak trzymać piękna religia, kultura, dziedzictwo aż się płakać che

Gość gość
Athelgast zyd nie to faszysta z hitlerem by kariere zrobił :P Wiesz co autorze mam Cie w d***e ;)

Gość gość
Holandia to przyklad do czego prowadzi ateizm

Jestem chrześcijaninem - antytrynitarzem, nie faszystą. Czy ja żyję we Włoszech za Mussoliniego, żeby być faszystą . . . ?

Athelgast to jest debil, pajac który chce się podniecać nazistowskimi ideologiami ale nie jest tego godny pod żadnym względem. Za jego słowa i aseksualną postawę już dawno skończył by w hitlerowskich Niemczech pudle albo gestapo by go po cichu pozbawiło życia jeszcze na długo przed wojną.

Gość gosc1234
Widac jakie macie ograniczone myslenie... nie jestem ateistka jestem wierzaca... ale znam bardzo duzo ludzi ktorzy sa ateistami i sa bardzo dobrymi ludzmi ... rowniez znam katolikow ktorzy najchetniej wsadzili by ci noz w plecy - to zalezy od czlowieka jaki jest a nie od wiary !

fubu nie mierz mnie swoją miarą. Mnie ideologie nie podniecają. Ciebie pewnie tak. Może jeszcze pod nie walisz...

gosc1234 - no właśnie, samo to czy i w co ktoś wierzy jeszcze nie definiuje go jako dobrej/złej osoby.

"bardzo duzo ludzi ktorzy sa ateistami i sa bardzo dobrymi ludzmi ." Dobry ateista to martwy ateista. Ateiści często są mili dla innych, bo to otwiera im furtkę do ich wykorzystywania. Tyle...

Gość gość
A to trzeba zyć we Włoszech , by byc faszysta .Jestes starym zgrzybiałym facetem i z braku seksu w głowie ci sie poprzewracało Athelgast :P

A ty Moorland zajmij się lepiej swoim spaślakiem o szczurzych oczkach i zostaw normalnych ludzi w spokoju . . .

Nie, to ty walisz pod zdjęcia i przemowy kulawego Goebbelsa a on by ci strzelił w twarz. Chce tylko abyś był tego świadomy.

gość mylisz się. Ja jestem młody. Mam 28 lat. Do tego mam dobre geny. Jestem Ariem, Kszatrijem i w związku z tym mam słabe libido. Ja w głowie mam zakres swoich obowiązków i nim żyję. Nie mierz mnie swoją miarą . . .

Gość gość
taki temat mogl zalożyc tylko fałszywy katolik. dzisiaj wymorduje ateistow a jutro wyspowiada sie i dostanie rozgrzeszenie 😠 nie ma gorszej religii....zaklamanej i pedofilskiej

gość - już nie podkręcaj, temat założył prowokator i jak zwykle wyszło zabawnie :)

Gość gość
Hmm ciekawe dlaczego mam wrazenie ze Moorland i brokenside to ta sama osoba .Ludzie to ta sama osoba bo tam gdzie moorland sie wypowiada zaraz ta cała broke jest dobre :P:P

Żeby być faszystą trzeba by było żyć we Włoszech, bo faszyzm występował tam i umarł wraz z reżimem Mussoliniego. Faszyzm to był włoski pseudonacjonalizm na pokaz . . .

Ateistów należy kochać. Trzymajmy się od nich z daleka i chrońmy przed nimi dzieci, przez wzgląd na miłość do ateistów, jak i dzieci. Bo wiadomo, że dzięki temu uchronimy dziecko, przed krzywdą i ateistę przed popełnieniem przestępstwa. Kochajmy ateistów, zatem alienujmy się od nich, unikajmy ich, pozwólmy im żyć swoim życiem. Z dala od nich, abyśmy nie musieli z nimi rozmawiać, na nich patrzeć i abyśmy mogli chronić przed nimi nasze dzieci. Tak się kocha ateistów!!! :D