Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podstawowe objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

jestem ciekawa jak to jest u was, jakie były wasze pierwsze objawy ciazy? no i co z ciazowymi zachciankami?

Gość gość
No ja z pierwszym synkiem nie mialam zachcianek no moze lody a z drogim juz jadlam najbardziej ogorki prosto z ogrodu jak nie mialam to lepiej bylo nie podchodzic:-P

Gość gość
u mnie największą zachcianką był seks analny, ciągle go chciałam i ze wstydem spytałam lekarza czy to normlane? i wyobraźcie sobie że jak najbardziej to normalna i często spotykana zachcianka na chłopaka:) no i mam syna

Gość rocket quinn
Hej wreszcie temat dla mnie :) Jestem teraz w 9tc. Dowiedziałam się na początku ciąży bo wyczekana aż 3 lata Jak robiłam test był to miej więcej 3-4tc. Bardzo podskoczyła temperatura 37,5, strasznie się pociłam, były akurat te upały i było mi słabo na słońcu nawet jak stałam przez chwilkę no i brak okresu oczywiście. Aktualnie mam niskie ciśnienie, boli mnie głowa aż mam mroczki jak wstanę nagle, bardzo spuchły mi piersi są gorące i zaczerwienione oprócz tego czasem zaparcia. Zachcianki ehh...aż uwierzyć nie mogę ale cebula którą mogę jeść jak jabłko i do wszystkiego :) No i ogórki małosolne, wszelkie mięsiwo szczególnie kiełbasa i arbuz ot taki zestaw :) Pozdrawiam ciężarówki :)