Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnienana

brudne glutki z pochwy pomocy

Polecane posty

Gość goscinnienana

Zaczęłam brać tabletki dopochwowe natamycyna, po 3 właśnie wydobyły się ze mnie brudne takie jakby glutki (ciemnoszare). Podejrzewam przy okazji, że mogę być w ciąży. czy któraś tak miała? może to resztka tabletki tak ściemniała?

Gość goscinnienana
przeszukalam neta ale nic nie znalazlam, napisalam do mojego lekarza ale wraca dopiero w pon, to caly tydzien, martwie sie, nie wiem czy kontynuowac leczenie

Gość gość
Skoro podejrzewasz ciaze,to chyba powinnas powiedziec o tym lekarzowi,bo raczej nie powinnas brac takich tabletek

Gość gość
W takim razie udaj sie do innego lekarza

Gość goscinnienana
ale czy ktos w ogole kiedys tak mial? przerazilam sie, bo to wygladalo doslownie jak za przeproszeniem "glut z nosa".

Gość goscinnienana
ps- natamycyne mozna brac w ciazy

Gość goscinnienana
kochane prosze o jakas pomoc, chyba to odstawie i zobacze czy te gluty przejda, pewnie jeszcze jutro beda wylatywac

Gość gość
Nie odstawiaj. To resztki globulki.

Gość goscinnienana
kochane wlasnie nie wiem co to jest przerazilam sie tym bardziej ze moge byc w ciazy, wczesniej tak nie mialam, a po 3 tabletce wlasnie na papierze toaletowym mialam doslownie takiego ciągnącego ciemnoszarego glutka :( sluz mam generalnie bardzo lepki, przezroczysty, bialawy. a to :( na pewno reszta tabletki? mialyscie tak?

Gość goscinnienana
czy ktoras z Was miala podobnie

Gość goscinnienana
nikt tak nie mial czy tylko ja tak mam :(:(:( odstawiam to i jak dalej bede to miala to zwariuje chyba :( bo na wizyte i tak ide ale mam dopiero w pon bo tak moj lekarz wraca

Gość aga227
Według mnie te glutki to pozostałości po kapsułkach, przerwanie leczenia nie jest dobrym rozwiązaniem, bo infekcja może powrócić. Zastosuj sobie probiotyk dopochwowy lactovaginal, można go stosować w ciąży, wzmocni Twoją mikroflorę. Test ciążowy wyszedł pozytywnie?

Gość gość
możliwe że to resztki leku,nie denerwuj się tylko poczekaj na wizytę u lekarza, chyba że masz możliwość to do niego zadzwoń.Natamycyna jest często przepisywana na grzybicę w ciąży. Po skończeniu leku weź sobie dopochwowo lactovaginal-wzmocni po grzybicy-i napewno można w ciąży-sama brałam jak miałam dziwne upławy na początku ciąży.