Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacyjkaaaaa

NOCLEG W ZAKOPANEM

Polecane posty

Gość Wakacyjkaaaaa

Hej :) Szukam noclegu w Zakopanem niedaleko Krupówek ze śniadaniami :) Możecie coś polecić??

Gość gość
najlepiej szukac na miejscu, pelno jest ogloszen ze wolne pokoje

Gość gość
ja szukam noclegu bez śniadań, macie jakieś wypróbowane pokoiki w których warto się zatrzymać?

Gość Anrzel
A szukałaś na tej stronie http://www.accorhotels.com/pl/polska/index.shtml ? gdy ja wybieram się w jakaś podróż , pierwsze co to zaczynam szukania noclegu właśnie tam. Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na hotelu , który tam znalazłem. Popatrz bo może akurat znajdziesz jakąś ciekawą promocje.

Spróbuj poszukać na stronce z apartamentami www.myapartments.pl

Gość Wiolanna
Hej :). W Zakopanem...ze śniadaniem...niedaleko Krupówek...Wszystko to się zgadza z hotelem, do którego zawsze jeżdżę :), więc przy okazji jest to jak najbardziej sprawdzone miejsce (i to wielokrotnie ;)). Mowa o hotelu Delta na Wilcznika 5a, od Krupówek jest jakieś 200 metrów. Może nocleg nie należy do najtańszych, ale i nie jest znów jakoś bardzo drogo (czasem trzeba zaszaleć ;)). Śniadanie jest darmowe i jest w formie szwedzkiego stołu. Co tam jeszcze...aaa pewnie chcesz znać jakiś nr tel., czy więcej się dowiedzieć, więc zajrzyj na http://www.noclegowo.pl/zakopane/4675 - tam wszystko jest opisane :). W razie czego pisz i pytaj, bo ja tu często zaglądam :-)

Gość gość
weź sobie nad morze jedz szukaj tu tematu na 1 stronie o domkach do wynajęcia tylko ze sniadaniem będzie 20 zł droższe i będe ci robić ;)

Gość maddd

Można chyba każdy rodzaj noclegu znaleźć na meteor24.pl i dla rodziny i dla 1 osoby i dla pary, mają bardzo duży zakres obiektów od hosteli i hoteli po gospodarstwa agroturystyczne które swoją drogą teraz robią prawdziwą furorę. Chciałem nam zarezerwować nocleg w takim miejscu i brakło wolnych terminów...