Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi podjąĆ decyzję

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co normalnie się pogubiłam...zacznę od tego że chodzi o faceta..19 lat starszego,poznałam go 2 miesiące temu,poprostu jak dla mnie chodzący ideał,a ja go odrzuciłamsmutas.gif próbuje coś zrobic zeby to teraz naprawic albo cokolwiek lecz niewiem czy warto.Pracuje od 6 rano do 22 codziennie ma ogólnie mało czasu ma wszystko,jest bogaty itp...ale jak dla mnie moze byc nawet biedny,jestem cholernie zauroczona z tym że...hmm on mieszka odemnie 400km za granica,parę razy tylko się spotkalismy tak tylko ciagle tel.,komp.Dostałam obawy typu że on może miec każdą-lepszą,przedewszystkim ładniejszą.Niechciałam też życ na odległosc,on ma swoje zasady,jak mówi potrzebuje dużo swobody i przestrzeni..zaczęłam źle to spostrzegac.Zawsze to on do mnie się dobijał,a kiedy mu napisalam ze juz niebedziemy sie spotykac,przyjał to olewająco..p i 2 dni niema kontaktu..Niewiem co faceci sobie myślą..on tak naprawde,ani razu jeszcze mnie do siebie niezaprosil choc na kilka dni,za to u mnie byl poznał rodzicow itp.co by tu pisac...ciągle o nim myśle

Gość Ale to już było
Zdaje sie że to zwyczajny lowelas jakich wielu, przeważnie tacy szukają przygód na odłegłość.Gdyby jemu zależało na Tobie na pewno by tak szybko nie zrezygnował z Ciebie.Myśl logicznie dziewczyno, to stary ramol, do tego cwany i wyrobiony .