Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur_xrr

Mam problem z partnerką

Polecane posty

Gość gość
wg mnie musisz tak dlugo mowic o tym az w koncu zacznie gadac o co chodzi

Gość Marcin1986
daj sobie spokój, szkoda twojego czasu, przerabiałem ten temat, jesteś tylko zabawką, dla zabicia jej czasu. Przebywa z tobą żeby otoczenie mówiło o niej, że nie jest sama po rozwodzie, a tak naprawdę pamięta byłego i jeszcze długo będzie pamiętać, ma mnóstwo kompleksów, a ty zawsze będziesz obrywał wspomnieniami o tamtym, widząc dziecko będzie myślała o nim. Nie daj się wciągnąć w miłostki bo jeszcze wtopisz i masz pozamiatane. Zawsze będziesz chłopcem do bicia, ponieważ takiego szukała, biorąc młodszego. Pobawi się i puści cię bo tak naprawdę szuka faceta do stałego związku, a nie młodszego "popychacza". Jeśli zostawił ją poprzedni facet bo po prostu z nią nie wytrzymał, a był wartościowym człowiekiem, to chce zrobić na nim wrażenie, spotykając się z młodszym, a ty jesteś marionetką. Twoja rodzina jej nie zaakceptuje i też będziesz miał ciężko, odpuścisz dopiero jak nie wytrzymasz sam. Przemyśl to dobrze bo fascynacja starszą kobietą to chemia, ale rozum miej swój, poza tym mając 28 lat jesteś atrakcyjny dla młodszych od siebie kobiet, a tkwiąc w tym "związku" za 5 lat będziesz miał oby powabną 38latkę, a nie np 26 letnią żonę ja zmarnowałem 2 lata życia, a ona i tak wróciła do poprzedniego. Związałem się z młodszą i to jest to chociaż różnica wieku to 2 a nie 5 lat. Pozdrawiam.