Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku pielucha na noc

Polecane posty

Gość gość
Mój chrześniak ma 5 lat i na noc wciąż musi mieć zakładaną pieluchę, bo pęcherz nic a nic go nie budzi podczas nocnego snu. Siostra próbowała przekonać go do odstawienia butli z mlekiem przed snem (bo to powoduje problem, jak nie wypije butli to pampers suchy) ale się nie dał. Odmawia butli tylko w jednym przypadku - jak naje się pizzy na kolację.

Gość gość
2,5 roku - nie pamiętam juz kiedy się zsikał, może z 2 miesiące temu śpi bez pieluchy i nie ma problemu, ale bardzo wcześnie zaczął w dzień wołać siku ok. 1,5 roku

Gość gość
I co 5 latek da sobie zalozyc pampersa? Moja 3 latka jak chorowala na rotawirusa i miala biegunke za zadne skarby nie dala sobie zalozyc na noc pampka. Dla mnie to jest dosc dziwne ze 5 latek ma jeszcze pieluche.

Gość gość
Nie no błagam. Chcesz mi powiedzieć, że 5-latek pije z butli przed snem? I co to niby znaczy: "ale się nie dał"? Czyli co, urządził scenę? Uuu, pięciolatek krzyczy i się rzuca, szybko, daj mu butelkę! :). Nie ma butli i koniec, trzy dni jest po krzyku. W takim przypadku w ogóle się nie dziwię, że ma jeszcze pampersa:)