Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasobiesiedze

miałam sen

Polecane posty

Gość samasobiesiedze

o byłym chłopaku.... Dlaczego mnie to niepokoi?Ponieważ mam męża i jestem z Nim bardzo szczęsliwa a sen o byłym już sie powtarza.Nie wiem czemu ten człowiek wraca do mnie jak bumerang juz od kilku dobrych miesięcy, zle się z tym czuje a męzowi nie powiem bo będzie mu przykro :(

Gość gość
Masz jakies niepełnione sprawy jesli chodzi o byłego .Równiez moze oznaczac ze cos nie tak u niego :)

Gość samasobiesiedze
no to raczej nie był zwiazek z happy endem, zranił mnie i zawiódł ale myslałam że się z niego wyleczyłam juz dawno toz to jakieś 9 lat mineło

Gość samasobiesiedze
ma ktoś jakiś pomysł ???

Gość samasobiesiedze
nikt nie ma żadnego pomysłu jak sobie poradzić a szkoda, bedę musiała powiedziec mężowi może to pomoże, nie chce juz śnić o kimś kto mnie zranił.

Gość gość
opowiedz ten sen,to ,moze uda sie go przeanalizowac.w jakich okolicznosciach go widzisz we snie,czy cos mowi,czy to za kazdym razem taki sam sen....

Gość samasobiesiedze
przeważnie śni mi się że wraca z podkulonym ogonem, wkracza w moje małżeństwo , otwarcie mówi że mnie kocha i tęskni a co najbardziej mnie boli to to ze mój mąż nigdy o mnie nie walczy.Dzisiejszej nocy śniło mi się że był w jednym pokoju ze mną, moją mama i mężem wręczył jakis upominek przy wszystkich, dotykał ukradiem a to nogę, dłoń, całował w policzek, moja mama się zezłościła, mąż ignorowała a ja trzasnełam drzwiami i wyszłam z domu, były za mną biegł i wołał ze bedzie czekać az do skutku.

Gość gość
maz to ignoruje...odczucia we snie sa ZAWSZE PRAWDZIWE.podejrzewam,ze podswiadomie ich porownujesz,to Ty masz eksa w glowie,nie on Ciebie....czujesz sie w jakis sposob zaniedbywana przez meza,byc moze eks sie bardziej staral.w kazdym razie eks mial cos,czego nie ma obecny maz.

Gość samasobiesiedze
dodam że w snie nie byłam zła na byłego za te gesty wręćż mi sie podobały , byłam zła na mamę że coś podejrzewała że odkryje że nadal go kocham ( w śnie tak uwarzałam oczywiscie w rzeczywistości nic do niego nie czuje ) byłam zła na męża który ignoruje cała sprawe i szczęsliwa że były zrozumiał co stracił.A teraz jest mi źle, na początku te sny ignorowałam ale zaczeły sie powtarzac i teraz prawie co druga trzecia noc sni mi sie on....

Gość gość
wiec jednak podswiadomosc,eksowi dalabym´´spokoj´´a zastanowila sie nad mezem,czy jest cos co nie pasuje,jakis zal...moja babcia zawsze mawialaBEZ POWODU SIE NIE SNI:)

Gość samasobiesiedze
ale ja nie wiem co jest nie tak, mam z mężem jakies tam małe problemy ale jak to w małżeństwie czasami zdarzają sie kłotnie, jedno jest pewne eks był o niebo przystojniejszy i wyzszy ale to nie ma dla mnie zadnego znaczenia wiec nie wiem co jest grane.... eks mnie zaprosił na prtalu społecznosciowym do grona znajomych ot tak przyjełam to zaproszenie bez emocji, juz dawno zal i rozczarowanie mineło ( 9 lat ) ale wspmnienia wróciły i zobaczyłam go na zdjeciach po ilu latach moze to to?

Gość gość
moze i wspomnienia ale ja bym sie upierala na obojetnosci meza,bo to jest zastanawiajace,odczucia we snie nie klamia.

Gość samasobiesiedze
nie mam pojecia, nie mam do męża żalu ani pretencji, jest czuły , troskliwy, opiekuńczy i wiem że mnie kocha z całego serca, teraz go nie ma jest w delegacji co rano i wieczorem dostaje miłe smsy, dzwoni kilka rzy dziennie od tak zeby usłyszec mój głos, na co mam narzekać??? ma dla mnie jakis mały drobiazg z podrózy, kurcze jestem w kropce, analizując mój był y nic nie wniósł w moje zycie .... nic .... mąż wiele a najwazniejsze poczucie bezpieczeństwa i tego ze jestm dla niego najwazniejsza i najpiekniejsza , nie czuje sie nie kochana....

Gość gość
no to nie wiem....jesli masz tarota to postaw sobie,karty ktore wyciagniesz bede odzwierciedleniem twojej podswiadomosci,zadaj oczywiscie stosowne pytanie

Gość irritating
Może Go bardzo kochałaś i wciąż jest w Twojej świadomości. A teraz Go zobaczyłaś gdzieś albo o nim usłyszałaś i dlatego Ci się przyśnił :)

Gość gościówa656
mi też się śni ex, który bardzo mnie zranił, w tym śnie żałował że mnie zranił, patrzył na mnie z takim smutkiem w oczach, w innym z kolei starał się o mnie, przepraszał, nachodził. Nie wiem, czemu to mi się śni, ja o nim nie myślę, on o mnie też na pewno nie, w*******ą mnie te sny bo potem za dużo myślę.

Gość samasobiesiedze
fakt kochałam długo ale raczej to co sama sobie wymysliłam w głowie bo rzeczywistośc okazała sie brutalna... Nie umiem stawiac tarota , radzicie mi wrózke?

Gość irritating
Prawdziwa miłość nawet ta skrzywdzona a szczególnie ona pozostaje na całe życie. I w przyszłości już się nie będzie kochało tak jak wcześniej. Skoro Go kochałaś i sobie przypomniałaś o nim to się pojawil w Twoim śnie. Ale nie myśl o tym i olej sprawe. Bo przez to możesz zmarnować to co masz :)

Gość samasobiesiedze
no własnie nie chce o tym śnić, źle się czuje rano jak otwieram oczy , obok mój ukoachany mąż pochrapuje a ja jakbym go zdradzała....

Gość samasobiesiedze
tamta miłośc moze była i wielka i romantyczna ale krótka i z tragicznym zakończeniem teraz mam miłośc bezwarunkową musze to olać rano wtulic sie w męża i porostu olać.... mogłam odrzucic jego zaproszenie i niemiałabym styczności z jego codziennoscią

Gość gość
a ja dzisiaj milalam aki fajny sen snilo mi sie ze bylam na wakacjach w Egipcie,gdzies nad naszy morzem,zaloba kobiet,mysle ze sni sie nam to o czy podswiadomnie myslimy,,,