Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do facetow seksicie sie z zonami jak np zakochalisice sie w innej

Polecane posty

Gość gość

babce? bo taki jeden z pracy od dluzszego czasu do mnie staruje obloznie zakocahny wierze mu ale nie wiem czy moge wierzyc ze z zona nie ma bara bara jak sadzicie? nie wyglada na typowego r****cza fajny facet dobrze mu z oczu patrzy uczuciowy. a z ta baba mu sie nie uklada to wiem i to nie sa bajery ale nie wiem czy na tyle zeby nic tam miedzy nimi nie bylo. byc moze sie z nim spotkam i chciala bym wiedziec czy to mozliwe ze on z nia od dluzszego czasu nic nic.

Gość vyukgfhdgfssa
hahha głupia kretynko jak to nie ma polak na wszsytkie fronty wali

Gość gość
no to swietnie jeszcze zostalam zwyzywana czyli kazda w podobnej sytuacji z zakochanym zonatym ma sobie dac siana tak? dzieki za przestroge nie chciala bym sie czyms zarazic chociaz jak napisalam on nie wyglada na r****cza

Gość gość
Jeśli im się nie układa, to raczej u żony nie uraczy.

Gość gość
taka mam nadzieje ale rozne sa babki niektore moga sie klocic za dnia a potem i tak z potrzeba przyleca wieczorem do faceta i zrobia swoje i tak sie zastanawiam czy jesli on rzeczywisciew jest we mnie zakochany to czy ja odstawil od loza skoro ma jakies plany wobec mnie :(

Gość xen
Naiwna jesteś,plany to ma takie,żeby zabawić się i wrócić do żony.

Gość gość
aha ok czyli kazda laska zarywana przez zonatego ma go olewac z gory na dol bo i tak pieprza sie ze swoimi babami w domu?????????????????????????????????? okkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość xen
No między innymi na tym polega bycie w związku małżeńskim.Wolno Im;).

Gość fhythrgfedas
olewać tak, najlepsi są wolni a nigdy zajeci

Gość gość
a ja na odwrót , poznałam mojego męża gdy był mężem innej , oczywiście zaraz na mnie powisicie psy (dzisiaj mamy czworo dzieci) , ale jego poprzedni związek był niewypałem , pokochaliśmy się jak on jeszcze z nią mieszkał , zaufałam mu i nie zawiódł mnie , nie spali nawet w jednym łóżku . jak ktoś powarznie podchodzi do uczuć to tak nie zrobi . z resztą nie każdy facet taki jest , jeśli ogarnie go uczucie do kobiety to nie każdy chce zaliczać od razu żonę i nowo poznaną kobietę jednocześnie , ale pewnie wielu co to robią tylko dla sportu to tak robi , ale chyba autorka pisała o czymś innym .

Gość gość
żeby wchodzić w nowy związek nalezy zakończyć poprzedni , nie ważne czy małzeński czy partnerski. Powiedz mu , ze jak kiedyś bedzie wolnym człowiekiem , to chętnie się z nim spotkasz i być może coś uda wam się stworzyć. Ale póki co , nie jestes zainteresowana rozbijaniem małzeństwa , a jesli liczy tylko na romans to niech poszuka gdzie indziej

Gość gość
taki z niego uczciwy człowiek a bajeruje inną , po czym wraca do żonki , jak dostanie co chce i się znudzi pójdziesz w odstawkę ,

Gość gość
Jako facet- tak, spalem z dwiema na raz i zostawilem zone dla kochanki. Teraz jestesmy razem 5 rok.

Gość anetka445
Słuchajcie zapraszam Was na stronę, gdzie można zarobić na swoich zdjęciach :D. Można też robić pokazy przed kamerką i spotkać różnych ciekawych ludzi :) Zapraszam Was !! Po co się nudzić :))) http://erofreak.com/

Gość Mełszczyzna
Powiem Ci, że jest inny problem. Jak masz na boku lasencję i człowiek jest zakochany w niej to mu się nawet nie chce z żoną bara bara jak mu kochanka daje. Oczywiście jak kochanka ma okres to grzmoci się żonę, gorzej jak obie mają to któraś musi loda zrobić. Problem jest większy wtedy, gdy kochanka często daje i nawet po dwa spusty na dzień, to zwyczjanie brakuje spermy dla żony. Wracasz taki sflaczały do domu a tu żona Ci obrabia gałę, a ta nie staje. Dlatego jak się ma żonę to trzeba jeden spust dla kochanki drugi dla żony. Chyba że żona olewa, to się nie przejmować.