Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

morfologia

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam morfologię. Czy mogę sobie wypić słabą kawę bez mleka i bez cukru, rano, przed badaniam? bez kawy ciężko mi się dobudzić.

Gość ghfgfg
kawa daje efekt placebo, a ty jesteś uzależniona

Gość gość
lepiej napij sie wody przegotowanej a kawki pic nie wolno krew sie wzburza i babki wiedza ze pilas:P

Gość gość
Nie mozesz. Na czczo, to na czczo.

Gość gość
I lubię być uzależniona od kawy! W efekt placebo nie wierzę to chyba jakieś denne amerykańskie badania! Wolę pić kawkę ( oczywiscie z umiarem) niż piwska albo wódę , oby kazdy mial problem tylko z takimi uzależnianiamu to świat by był piękny. Co do ciśnienia to nie wiem czy po słabej kawie krew mi tryśnie aż tak.chodzi mi o to że cukier i mleko fałszują wyniki. A słyszalam tezę gdzieś dawno temu w przychodni że kawa czysta nie.

Gość gość
Hej, ja mam troszkę inny problem, Muszę jak najszybciej wykonać morfologię, a nie wiem gdzie można to zrobić prywatnie. Jestem z Łodzi, znacie jakieś dobre laboratorium?

Gość gość
Najszybciej zrobisz tu: http://www.apc-analizy.pl/ Mają przystępne ceny i terminy są bardzo szybko. Najpóźniej drogiego dnia, będziesz miała wyniki i będziesz mogła zgłosić się do lekarza.

Gość gość
na samą morfologie można isc po lekkim śniadaniu. na cukier trzeba być na czczo.