Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z biednej rodziny i sama jestem biedna

Polecane posty

Gość gość

Włąsnie uzupełniam wniosek o przyznanie mi stypendium socjalnego na studiach ..:( w domu pracuje tylko mama, tata mógłby ruszyć tyłek do roboty i pomóc mamie, bo nie pracuje tylko kase wydaje!!! ja nie mam w ogóle pieniędzy i gdyby nie to stypendium, to byłoby słabo...smutno mi, dlaczego żyjemy w takim kraju

No właśnie, dlaczego żyję w kraju w którym trzeba łożyć z podatków na takich pasożytów, jak ty? Cztery lata będziesz teraz studiować, by potem jęczeć, że siedzisz na bezrobociu. Studiujesz chociaż coś pożytecznego, czy jak każda durna baba wybrałaś: pedagogikę, psychologię, kulturoznawstwo, czy inny beznadziejny kierunek? Weź się lepiej do roboty.

Gość gość
płacisz na tych pasożytów polityków i urzędasów, którzy tylko przyznają sobie premie za gówno!!!!! a moja matka haruje jak wół i też gówno z tego ma! gdyby nie to stypendium, które też z resztą jest małe nie mogłabym sobie kupić złamanego ołówka!!

Gość gość
W kraju niestety jest sporo innych ambitnych wydatków.Np wojna w Afganistanie.Nie mają czasu się absorbować takimi bzdurami.

Dlatego, że płacę na pasożytów w postaci urzędników i polityków oznacza, że mogę płacić na kolejnych? :D Swoją drogą biedę, głupotę i niezaradność masz w genach. "czemuś głupia, boś biedna. Czemuś biedna, boś głupia."

Gość gość
tyś nie mądrzejszy

Gość gość
nie stać cię na studia autorko - to proszę iść do pracy i pomóc matce!!!

Gość gość
O uczepił sie bogaty p*****lec dziewczyny , płacisz na swoja zasrana emeryturke na pasozytów dookoła typu Zus itp , nie wszyscy sa piekni i zaradni a dziewczyna widać studiuje .JEDNAK STUDIA TO COS i sie odp*****l od dziewczyny k***a

Gość gość
Ale jest ambitna i nie ukonczyła zawodówki typu fryzjerka ,ja tez jestem biedna i chora i co ........

Jakby ukończyła zawodówkę, np. fryzjerstwo, to teraz zarabiałaby prawdziwe pieniądze, może nawet mogłaby pomóc trochę matce. Tak będzie marnować cztery lata na jakieś durne studia, by potem wylądować na bezrobociu. Ewentualnie pójdzie do jakiejś pracy za najniższą krajową. Co jej z tego przyjdzie? Dyplom sobie na czoło przyklei?

Gość niegość
Wiecie co, trochę się zagalopowaliście z tymi hasłami o pasożytach, bo co mają zrobić ludzie którzy są chorzy, albo opiekują się ciężko chorą osobą, przez co żyją np. z jednej pensji, która idzie w większości na leki i rehabilitacje? Łatwo oceniać innych, kiedy żyje się spokojnie i w miarę bezproblemowo...

Gość gość
To moze niech idzie do pracy , rozumiem Ciebie bo mozna studiowac i pracowac ale po kiego wała wyzywasz dziewczyne od pasozytów ??? Zes sie przyj***ł do niej

Gość gość
nie kumam dlaczego autorka narzeka na kraj? Bo jej ojcu nie hce się pracowac?

Gość niegość
Tak, ale z tonu Twoich wypowiedzi wnioskuję, że wszystko jedno z jakiego powodu ktoś pobiera np. stypendium socjalne, to zawsze jest pasożyt, na którego Ty musisz płacić. Może zmień ton wypowiedzi, bo taka agresja powoduje wzrost ciśnienia krwi i jeszcze jakiegoś zawału albo wylewu dostaniesz, i może to na Ciebie ktoś kiedyś będzie musiał łożyć ;)

Nikt na mnie nigdy nie będzie musiał łożyć, już o to się nie martw. O mój stan zdrowia również. Denerwuje mnie natomiast, że człowiek musi sobie flaki wypruwać, a inne nieroby, pasożyty i pseudo kaleki ciągle pobierają jakieś zasiłki, renty, stypendia i cholera wie co jeszcze.

Gość niegość
Tego co będzie nie wiesz, więc nie pisz, że nikt nigdy. W życiu można być pewnym tylko śmierci i podatków.

Gość niegość
Oczywiście, bo jesteś nieomylny i wszystko potrafisz przewidzieć. Zazdroszczę umiejętności. A teraz dobranoc, miłych snów i trochę więcej wyrozumiałości życzę :) Ach, no i mniej agresji w wyrażaniu swojej opinii :)

Gość gość
Kevin i co z tego , gowno ci przyjdzie z Twojego zabezpieczenia jak bedziesz kaleka lub warzywo .Masz rodzine ona skorzysta tylko dobrze ulokuj pieniazki bo te firmy to wiesz oszukuja ludzi .Ciesze sie że mamy takich z********aczy na nas ech zyc nie umierac :P Gówno zmienisz tylko tyle ze nerwicy sie nabawisz i po co ci to :P

Gość gość
dokładnie! gdzie jest napisane, że wszyscy muszą studiować i za wszelką cenę?

Gość gość
ty kevin napierdzielasz jadem jakby cie mamusia nie kochala ziejesz jadem jak sto zmij ...wspolczuje osobom ktore musza z toba przebywac widac musi byc z ciebie kawal skoorwysyna ktory nienawidzi ludzi ktorzy maja gorzej ,ale w zyciu wszystko wraca jak bumerang.......zapewniam cie ze w przyszlosci bedziesz potrzebowal pomocy wlasnie od takich ludzi ktorych wyzywasz... zanam wielu takich ktorzy wyzej srali niz d*pe mieli a pozniej skonczyli w przytulku bo rodzina i przyjaciele mieli dosc takiej mendy PANIE 'poniatowski' JAK TAKICH CZYTAM TO MNIE TELEPIE

Gość gość
ty kevin napierdzielasz jadem jakby cie mamusia nie kochala ziejesz jadem jak sto zmij ...wspolczuje osobom ktore musza z toba przebywac widac musi byc z ciebie kawal skoorwysyna ktory nienawidzi ludzi ktorzy maja gorzej ,ale w zyciu wszystko wraca jak bumerang.......zapewniam cie ze w przyszlosci bedziesz potrzebowal pomocy wlasnie od takich ludzi ktorych wyzywasz... zanam wielu takich ktorzy wyzej srali niz d*pe mieli a pozniej skonczyli w przytulku bo rodzina i przyjaciele mieli dosc takiej mendy PANIE 'poniatowski' JAK TAKICH CZYTAM TO MNIE TELEPIE

Gość Rachmani
Nie ma to jak użalać się nad sobą. Chcesz skończyć jak twoi rodzice? Weź się w garść i do pracy! Jest praca też dla studentów. Najlepiej założyć temat na kafe i użalać się, jak ciężko i źle z winy rodziców!

Gość gość
ja takze korzystam z panstwa ale korzystam ze swoich pieniedzy ktore keidys panstwo mi z wyplaty zabralo i mojej rodzinie. To politycy zabieraja wam nasza kase !!

Gość gość
Dokladnie, sama weź się do roboty! Ja jak byłam mała to miałam skomplikowaną sytuację w rodzinie niby były na mnie pieniądze ale szły też na przyrodnie rodzeństwo więc nie raz jadlam stary suchy chleb i w wieku 14 lat zaczęłam pisać szablony do stron internetowych, projektować loga i zawsze coś wpadło mimo że większość pracy szła na marne. A wszystkiego nauczyłam się sama z neta, wystarczy tylko chcieć.