Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z biednej rodziny i sama jestem biedna

Polecane posty

Gość gość
podnosze rodziny sie nie wybiera czy to wina dzieci ze maja takich a nie innych rodzicow,uwazam ze kazdemu czlowiekowi nalezy sie szacunek niezaleznie od statutu spolecznego poza tym ci biedni bezrobotni okazuja sie postokroc lepszymi ludzmi niz osoby bogate ustawione w zyciu ktore czesto swoj majatek osiagnely kosztem tych ktorych udalao im sie wykorzystac.... takie rzeczy widac czesto w programach elzbiety jaworowicz gdzie pokazuja bogaczy ktorzy okradli innych ja nienawidze ludzi wlasnie za ich podlosc cwaniactwo ublizanie tym ktorym powodzi sie gorzej,,kros kiedys powiedzial 'ze najgorszym ze zwierzat jest czlowiek' przed autorem tych slow chyle czolo

Gość gość
wow kevin ale ambicja byc fryzjerka i grzebac komus we wszach. Wazne jest to co ona chce robic a nie to co ejst oplacalne, to ze ty przy lopacie z**********z nie znaczy ze inni musza sie sprzedawac i ponizac

Gość gość
gosciu z 10:18 masz rację!! Ponadto gdyby każdy zarabiał krocie i kazdy czekałby na taka robote to kto by na ciebie patalachu kevinie robil? pomysl ty imbecylu troszkę bardziej. Ani to kultury ani inteligencji. Zwykly burak ktory robi u tatusiow lub tesciow

Gość bywalecstalec
znam taka kur we jedna po pedagogice czy jakim tam gow nie i jest na bezrobociu od kilku lat, a ty niby jestes ta wyjatkowa i zrobisz wielka kariere i pomozesz spoleczenstwu? hahahha

Gość blondyneczka 133
Ja też mialam biedną rodzinę, tylko nie kombinowałam jak tu dostać coś za darmo, tylko pracowałam od 17 roku życia. Pracując udało mi się skończyć studia, dziś żyję na przyzwoitym poziomie. Jak się chce to się da.

Gość gość
blondyneczko nie dopisalas ze zyjesz na poziomie dzieki mezowi buahahaah. a ja zyje na panstwowym bo za marne grosze robic nie bede. a tak mam kase i zyje:) a wy zapierniczajcie za grosze ktore wam pan plemiel dał

Gość gość
na twoje studia powinien zarobić w pierwszej kolejności twój ojciec

Gość gość
ojcowie bywaja rozni nie kazdy zarabia krocie ,sa tez tacy ktorzy nie pracuja to nie jej wina ze ma takiego a nie innego........ moze w nastepnym wcieleniu urodzi sie w rodzinie krolewskiej i lachy od nikogo nie bedzie potrzebowala...w mojej rodzinie dalszej bylo duzo dzieci , okazalo sie ze najgorzej w zyciu ma najmlodszy ktory dostal wszystko a nie potrafil tego usznowac. pozostali pobudowali domy stac ich na wiele ,a do swoich majatkow doszli sami bez pomocy rodzicow.jeden nawet nie ukonczyl studiow....nie kazdy ma leb do interesow i w tym sek ,,poza tym ludzie rodza sie rozni,,nie kazdy blyszczy intelektem,i nie kazdy moze studiowac

Gość gość
Sponsoring kochana.

Gość gość
ale tak serio to na co Ci te studia? Co studiujesz? W twojej sytuacji lepiej jakbyś poszła do pracy, zresztą nie trzeba studiów, żeby mieć dobrą pracę (wcale nie fizyczną), po prostu trzeba przestać liczyć na innych i samemu zapewnić sobie co trzeba, bo niestety masz teraz postawę roszczeniową. Należy mi się - nie, nic Ci się nie nalezy i ciesz się z tego, bo dzieki temu będziesz mieć motywację, żeby samej do czegoś dojść.

Gość blondyneczka 133
A gość z 10.25 to książkowy przykład pasożyta, bez jakichkolwiek ambicji i honoru. Kto ci chory człowieku napisał, że mam w ogóle męża.Wcale mi cię nie żal

Gość gość
Tez byłam kiedys hej do przodu , tez zyję za panstwowe pieniadze bo mam niski dochód i na dodatek jestem powaznie chora i nie nadaje sie do pracy na 8 h ,Moge tylko dorobić , nie wstydze sie tego ale czy mi z tym dobrze to niezbyt .Załuję że fizycznie mam ograniczone mozliwosci , że nie moga zapieprzać jak normalny zdrowy człowiek bo dawno bym z tego kraju wyjechała

Gość gość
a ja mam ambicje i honor i korzystam z panstwa i gowno wam do tego bo trzeba miec leb by myslec a ni9e j***c za griosze 24/h co szmaty zle wam ze jebiecie tyle i gowno dostajecie ahaahah najlepiej kogos wyzwac od niehonorowych i malo ambitnych a ja powiem gowno wam do tego i patrzcie w swoje gowna