Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona111

zakochanie

Polecane posty

Gość zagubiona111

Pytanie proste... od jakiegos czasu spotykam sie z mezczyzna, ktory daje mi wszystko o czym marzy kobieta nie tylko w sensie prezentow materialnych ale i inne, tj. poczucie bezpieczenstwa, zainteresowanie, cieplo, mnostwo komplementow itd. Robi mi niespodzianki, zaskakuje na kazdym kroku i tylko w sensie pozytywnym... zawsze wiem ze dla mnie jest. No i tu sie pojawia problem... Poczatkowo mialam do niego ogromny dystans, ale po czasie zniknal. Tylko najgorsze jest ze ja sama nie wiem co ja do niego czuje. Kiedy go nie widze to o nim mysle, kiedy nie dzwoni o zwyczajowej porze zastanawiam sie co sie stalo... Ale nie czuje zadnych motyli, ogromnej ekscytacji kiedy go widze. Meczy mnie okrutnie ze sama nie potrafie sprecyzowac o co chodzi w tej relacji. Moze ktos mi cos podpowie??

Gość gość
mam ten sam dylemat :( ... i tak jest chyba zawsze.. jak mezczyzna jest zbyt dobry to kojarzy sie podswiadomie z kims bliskim, przyjacielem, bratem ale nie materiałem na partnera.. eh..dziwna jest nasza natura:)

Gość gość
"mam ten sam dylemat ... i tak jest chyba zawsze.. jak mezczyzna jest zbyt dobry to kojarzy sie podswiadomie z kims bliskim, przyjacielem, bratem ale nie materiałem na partnera.. eh..dziwna jest nasza natura " *** pocieszę cię, to nie ogólna natura, a natura niedojrzałych lasek, które nie potrafią docenić tego co mają i że ktoś je docenia. tyle. dziękuję i nara.

Gość gość
bo lepiej żeby był jakis facet, ktory bedzie miał cię gdzieś, bedzie otoczony wianuszkiem kobiet i nawet na ciebie nie spojrzy ;) dorośnijcie

Gość pomaranczlala
A co to znaczy "docenić, że ktoś mnie docenia"? Mam polecieć mu od razu w ramiona z tego powodu? To ja wybieram, z kim chcę być, a nie mnie ktoś wybiera.

Gość zagubiona111
dziekuje za opinie, choc nie wiele mi pomogly :/ wydaje mi sie, ze to poprostu nie to... a ranic go nie chce, wiec chyba pora to zakonczyc