Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkąd mieszkamy razem

Polecane posty

Gość gość z kawą i łaciatym
kurrwa, co za tępe ludzie :D weź pozapierrdalaj 10 godzin rzucając cegły i wory z cementem, ciekaw jestem jaką ty będziesz miała chcicę :D

Gość gość
ja rozumiem zmęczenie ale wkurza mnie to że mi nie powie wprost tylko ja się zastanawiam czemu. Tydzień temu wszystko było normalnie

Gość gość
a moze jest zly na ciebie i ci chce dac nauczke

Gość balabina
no własnie, i tu upada mit że kobiety zawsze odmawiają a faceci zawsze myśla o sexie i zawsze im sie chce :p :D

Gość gość
no ale co my ci powiemy dlaczego ..... nie znamy go to on musi ci powiedziec moze mu przejdzie. kiedys bylam z takim ze po kilku latach cos mu sie stalo i nie chcial okazalo sie ze wpadl w depresje leczy sie u psychiatry ale ja juz z nim nie jestem i chwala

Gość balabina
na wakacjach byliscie? moze potrzebny mu odpoczynek, relaks

Gość gość
nie ma o co być właśnie zły. Wakacji to on nie miał odkąd się znamy czyli już 3 lata ale po prostu nie stać go na urlop

Gość balabina
no więc własnie, jest przemęczonyyyyyyyyy

Gość gość
ja nie kwestionuje tego że on ma za dużo pracy i namawiam go chociażby na tydzień wolnego ale na razie się nie da. Czemu jednak nie powie wprost co jest nie tak

ten nie miałem wakacji od długiego czasu, a niemoc dopada mnie baaardzo rzadko. Ale uprawiam regularnie sport. I zauważyłem, że gdy odpuszcze na kilka dni, to wtedy moje potrzeby jakby maleją. Ale moja kobieta potrafi mnie przywrócić do stanu używalności.

Gość gość
no on też jest twardy jak go dotykam ale nic z tym więcej nie robi przytula mnie i idzie spać

Gość gość
a jak już jest sex to za krótko bym odczuła cokolwiek. Było inaczej przez kilka lat nie mogłam i nie miałam powodu do narzekania