Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnm

Idę sprzątać klatki moja nowa praca bo w tym kraju ciężko o dobrą pracę

Polecane posty

Gość gość
Ktos tu wyzej ma racje-praca w zasadzie bezstresowa, ale podlega pod nia tez odsniezanie zima, kucie lodu. ale i tak wolalabym to niz obecna prace w markecie, gdzie klienci traktuja sprzedawce czasem gorzej niz psa, przychodza sie wyzywac, dogaduja, patrza z gory. kierownictwo niby mam ok, ale tez potrafia dac do wiwatu. No i ja na razie mam 7 zl netto na godzine...... bo mam zlecenie, ale jak dostane umowe, to juz jest stala stawka, najnizsza krajowa, cos kolo 1120 zl na reke, wiec na sprzatanie za 1600 netto poszlabym migiem.

Gość gość
Ty szczera do bóluuu - Ty może i składnię znasz ale tylko na kafe potrafisz błyskać jęzorem , tak poza tym zalatuje od ciebie jakąś szczeniacką prostotą i złośliwością. Kompleksów składnią nie wyleczysz.

Gość gość
Są knajpy i knajpy ,na restauracje można potocznie powiedzieć knajpa i kto Twoim zdaniem tam pracuje obszczy mury ,ale faktycznie ktoś kto we wieRZowcach pracował ,może tego nie wiedzieć .

Gość jestem szczera do bóluuu
jakie kompleksy dziewczyno:D mam bardzo dobra prace, bo faktycznie znam 2 języki obce a nie tylko pisze na kafe:D poza tym mówię co myślę;) i chyba Ty masz jakies kompleksy, bo tak się wczuwasz:D

Gość i jak robota idzie
????????????

Gość gość
tez ide do takiej pracy, sprzątałam biura ale idę spróbować klatki

Gość gość
Autorko idź do tej pracy i przede wszystkim nie wstydź się tego .....praca nie hanbi. Nikt nie powiedział ze będziesz to robić do końca życia. Wyciągaj z tej pracy plusy:święty spokój nikt ci za bardzo głowy nie będzie zawracam. Powodzenia

Gość gość
No widzisz autorko. U nas w Mlawie jest LG gdzie na tasmach stoja kobiety z wyzszym wyksztalceniem, a te co d daja bez szkoly siedza w biurach, kadrach i zarzadach.

Gość gość
Uważaj bo w tym zakresie masz już solidną konkurencję! Od początku tego roku jako wspólnota mieszkaniowa podjęliśmy współpracę z firmą www.proclean.info.pl która utrzymuje czystość na naszym osiedlu i mogę powiedzieć że prężnie działają w trójmieście ;)