Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita2704

URLOP WYCHOWAWCZY A PODJĘCIE NOWEJ PRACY

Polecane posty

Gość anita2704

Witam,czy ktos może mi udzielic pomocy w odpowiedzi na pytanie,jak to jest,kiedy jestem na urlopie wychowawczym,a chcialabym podjac pracę w innym miejscu niz w tym,gdzie aktualnie przebywam na bezplatnnym urlopie,czy musze pracodawcy przedstawic wypowiedzenie? jak to wygląda,moze ktos wiedziec? zalezy mi,bo musze podjąc trafna decyzję,a nie wiem dokładnie jak to zrobic,dziekuje z góry,pozdrawiam

Gość anita2704
proszę,czy ktos może wie coś na ten temat? nie wiem co zrobić..

Gość anita2704
jakto z kąd? zaszłam w ciąże,poszlam na macierzyński,a obecnie jestem na wychowawczym,który mi sie niedlugo kończy, a teraz chcialabym pojśc do pracy ale innej,wiec chcialam sie dowiedziec,czy jesli chcialabym pojsc do nowej pracy,to czy w obecnej musialabym zlozyc wypowiedzenie,jesli jestem aktualnie na wychowawczym? Poprostu chodzi mi o to,czy ktos wie,jak mam takiej sytuacji postapic

Macierzyński i wychowawczy dostajesz TYLKO jeśli pracujesz :) gdybyś nie była zatrudniona nic by ci się nie należało. Masz świadectwo pracy od pracodawcy od którego szłaś na macierzyński???

Moim zdaniem musisz złożyć wypowiedzenie, zgłosić że idziesz do nowej pracy instytucji która wypłaca zasiłek i przerwać wychowawczy bo podejmujesz pracę...

Gość anita2704
no dokładnie,caly czas jestem tam zatrudniona,tylko jestem na urlopie wychowawczym,pobieram zasilek wychowawczy,który mam jeszcze 2 miesiace,wiec chcialabym pojsc do pracy,ale w tej obecnej nie mam zbytnio co liczyc na powrot,bo na moje miejsce jest juz ktos przyjęty,wiec chialabym isc w inne miejsc ale zastanawiam się,jak to wszystko poukladac,zeby było w porzadku bez zadnych problemow..