Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calowalem sie z inna

Polecane posty

Gość gość

Calowalem sie z inna dziewczyna i od razu powiedzialem to swojej z ktora jestem 4 lata. Troche porozmawialismy o tym ipojechala do domu nie odzywa sie teraz. Nie wiem co robic dac jej czas czy raczej byc teraz natretnym i pokazac ze zalezy mi

Gość gość
fajnie jakk ktos doswiadczony by sie wypowiedzial

Podstawowe pytanie: po co całowałeś się z inną skoro zależny Ci na Twojej dziewczynie?

Gość Rachmani
Niepotrzebnie jej o tym mówiłeś. Co chciałeś przez to osiągnąć? Tamta dziewczyna znaczyła coś dla Ciebie?

Gość moim_zdaniem_
Możesz być nawet natrętny, ale pokaż jej, że to ona jest dla Ciebie ważna i wyjątkowa. Jeśli "dasz jej czas" to zwyczajnie pomyśli, że Ci na niej nie zależy, zwłaszcza po tym, co zrobiłeś. Może być niemiła, ale nie zrażaj się tym, o ile faktycznie chcesz żeby Ci wybaczyła.

Gość gość
jest to dluga historia. Ostatnio ciezko jest miedzy nami mawet bardzo. Nie potrafimy znalesc wspolnego jezyka. Ze swoja nie calowalem sie nawet przez dluzszy czas moze i mozliwe ze dlatego oposcilem garde. A ta dziewczyna miala podobny problem i chyba to nas zblizylo. Nie wiem co robic.''Moja powiedziala ze rozumi potrochu ale ja to boli i nie chce o tym myslec''

Gość gość
No właśnie po co jej o tym mowiles? Ja cie uswiadomie: meczyles się z tym, więc powiedziałeś żeby sobie ulżyć, a teraz oprócz ciebie i twojej dziewczynie jest z tym źle. Jakbyś ja kochał to po pierwsze nie calowalbys się z inna, po drugie nie chciałbyś żeby cierpiała, a czego oczy nie widzą sercu nie żal.

Aż strach pomyśleć jak nisko opuścisz tę gardę, kiedy kolejna będzie miała podobny problem do twojego ? Łatwość z jaką załatwiasz swoje nie zaspokojone potrzeby przeraża i nie napawa optymizmem, niestety. :D

Gość gość
dawno nie całowałeś się ze swoją dziewczyną, więc całowałeś się z inną. To następnym razem przelecisz inną, tak?

Gość Rachmani
dziecinny jesteś. Ile masz lat?

Gość gość
w tym problem ze nie chce innej.

Gość gość
Jak nie chcesz innej to szanuj siebie, swoją dziewczynę i wasz związek. Albo zaszyj sobie otwór gęowy, twój wybór :p

Gość martyna2241
moim zdaniem powinnes własnie byc natretnym tzn he he nie do kona muisz pokazac jej ze jest najwazniejsza ze bardzo załujesz i ze tamta dziewczyna nic dla ciebie nie znaczy . napewno twpja dziewczyna teraz potrzebuje duzego twojego zaintertesowania . moze jedz do niej zabierz ja na spacer porozmawiaj a najwazniejsze powiedz jej ze tamta kobieta nigdy jej nie dowowna ze ja kochasz ze załujesz. pozdrawiam

Gość gość
Ja na miejscu jego dziewczyny wolałabym już nie slyszec ani słowa na ten temat. Ale okazać jej uczucie teraz musisz to fakt.

Gość gość
w jaki sposob najlepiej to okazac?

Gość martyna2241
kazda dziewczyna jest inna. moze jest cos co wyjatkowo lubi jesli tak to daj jej to. interesuj sie nia przychpdz do niej dzwon tylko nie płacz jej do telefonu i cały czas przepraszaj. moze warto zaczac sie znow o nia starac jak na samym poczatku. probuj ja odzyskac po prostu

Gość gość
Napisala mi ze takich rzeczy nie robi sie osobom ktore sie kocha. i ze musimy sobie zrobic przerwe bo nie ma ochoty sie ze mna spotkac. Nie wiem teraz czy zaakceptowac o czy raczej pokazac ze mi naprawde zalezy?

Gość gość
no pokazalem stalo sie, ale czasu nie cofne wiec prosze o rady a nie mowic jaki to nie jestem.

tu nie ma rady, są takie rzeczy które jak raz spieprzysz to nigdy ich do końca nie naprawisz. Daj jej czas, może się namyśli i wróci, może nie, ale rysa po tym co zrobiłeś zostanie.

Gość gość
no tak, tylko teraz nie wiem czy jechac sprobowac porozmawiac, zalagodzic czy moze dac czas, moze to jest komunikat do mnie: pokaz ze ci zalezy, postaraj sie albo cos w tym stylu

Myślę, że powinieneś dosłownie potraktować, że ona nie ma ochoty się z tobą spotkać. Narzucanie się w tej chwili może tylko bardziej zirytować. Żadne dobijanie się do drzwi nie udowodni, że ci zależy, skoro ją zdradziłeś. Dobrze ci powiedziała - takich rzeczy nie robi się osobom które się kocha. Sam pomyśl, czy jest coś co mógłbyś zrobić żeby udowodnić, że ci zależy po czymś takim?

Gość gość
Jeżeli naprawdę ci zależy na niej to staraj się o nią....przez ten czas co nie będziecie się widzieli napisz jej jakiegoś miłego smsa czy zaproponuj wyjście...zacznij od nowa starać się,a ona z czasem może ci wybaczy..porozmawiajcie co możecie zmienić w waszym związku,aby było znów cudownie.Jeżeli kochacie się,a było to tylko raz to wasz związek może przetrwać.A wogóle i ty tez zastanów się czy naprawdę ja Kochasz i chcesz być z nią na zawsze,aby potem nie było rozczarowań.

Gość gość
Dla mnie to zdrada,juz bym nie chciala byc z tym facetem.

Gość pomaranczlala
Nie słuchaj ludzi, którzy wyrzucają Ci to, że jej o tym powiedziałeś. Bardzo dobrze zrobiłeś. Każdemu może się przydarzyć chwila słabości i choć to trudne do zaakceptowania, powinna wybaczyć po jakimś czasie. Nie licz jednak na to, że o tym zapomni. Poczekaj jakieś dwa-trzy dni, a potem do niej napisz, odezwij się, pojedź do niej i się z nią spotkaj, tylko nie mów już o tamtej sytuacji, dopóki sama nie zacznie.

Uważam, że jeśli Ci na niej zależy musisz jej to pokazać ale nie narzucaj się i nie duś swoją obecnością... napis smsa jaj jej minął dzień, albo rano napisz zwykłe "Dzień dobry". Nie naciskaj i nie denerwuj się na nią jeśli nie odpisze, nie będzie chciała rozmawiać. Musisz dać jej czas, niestety wiem po sobie, że nie będzie między Wami tak jak wcześniej no ale jeśli Ci zależy musisz walczyć, muszę się jednak zgodzić z moim "przedmówcami", nie ma dla Ciebie wytłumaczenia! nie układało się wam? czemu wtedy nie chciałeś się starać i rozmawiać? tylko poleciałeś do innej? no ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Musisz liczyć się też z tym, że ona może Cię już zwyczajnie nie chcieć...

Gość gość0098
Też tak miałem dzisiaj i nie wiem co o tym myśleć kocham moją dziewczynę a nie tą z którą sie przelizałem mam wyrzuty sumienia i wgl co mam z tym zrobic pomożecie ? :(

Gość gość
Proponuję znaleźć sobie dziewczynę, jak już dojrzejesz.