Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Jak pozbyć się konkurenta

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej

Witam, ponawiam pytanie, jak pozbyć się adoratora kobiety z którą spotykam się od jakiegoś czasu? Facet jest od niej dużo młodszy, ale to cwaniak, wpasował się w lukę i ją zapełnij dostarczając jej chwilowej rozrywki. Ona czuła się samotna, rozczarowana tym, że ja nie daję jej ciepła i wpadła w jego sidła, jednak prawie dwa lata latała za mną, więc kocha mnie. Ja też się przyzwyczaiłem i nie chcę jej stracić. Proszę o rady jak skutecznie tego adoratora od niej przepędzić.

Gość Informatyk Andrzej
up

Oj, te "luki" tak niestety działają :D Albo się do nich nie dopuszcza, albo sie na nie zezwala. Rzadko udaje się niestety "odzyskać to, co się straciło z premedytacją. A swoją drogą "przyzwyczajenie" - to nie miłość, to jedynie poczucie własności. Gdzie tu mowa o uczuciach ? :P

Gość Informatyk Andrzej
Ona jest zdecydowana na mnie. Problem polega na tym, że ja jej nie daję ciepła i poczucia bezpieczeństwa oraz nie bardzo chcę tracić czas na wyjścia z nią. Wolę się spotkać od razu u niej. A jej tego wszystkiego brakuje, dlatego ulokowała uczucia w niwewłaściwym chłopaku dużo od niej młodszym.