Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto spróbować jeszcze raz

Polecane posty

Gość gość

Proszę o poradę. Nie chcę się rozpisywać na ten temat, dlatego przedstawię pokrótce fakty. Był ktoś w moim życiu wyraźnie zainteresowany mną, przez pare miesięcy próbowaliśmy się do siebie zbliżyć przy okazji różnych sytuacji. Wydaje mi się, że jemu bardziej zależało, a mnie się w ogóle nie śpieszyło z tym, żeby to postępowało, przyjęłam raczej bierną postawę. Kiedyś chciał zaprosić mnie do siebie, ale odmówiłam, potem się wycofal i ja mu okazałam zainteresowanie. W koncu kiedy nastąpil przełom, ja się otworzyłam, on się wycofał. Dodam, że nie jesteśmy dziećmi, ale nawet nie pocalowalismy się przez ten czas kiedy się sobie przyglądaliśmy. Teraz minęł rok do tamtej sytuacji, znowu mieliśmy okazję przebywać razem i znowu mnie zauroczył. Mam świadomość, że to sie rozsypało właściwie bez powodu, a teraz myślę, że mogłabym dać temu szansę. Czy sądzicie, że warto? Czy znowu będzie totalna klapa?

Jeżeli lubicie taktykę czapli i żurawia, możecie tak w nieskończoność. Jedno musi zrobić trochę wysiłku, aby dać szansę drugiemu. Jeśli nie - życie przeminie na wiecznym wycofywaniu się :D