Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowaaaaaaa

lubię nosic obcisłe legginsy bez majtek tak że odznaczają się wargi sromowe

Polecane posty

Gość gość
same oblesne tlumoki tylko wam we lbach d**y peezy.chooje i bzykanie w poniedzialek jazda do szkoly

Gość gość
co cie to krowo obchodzi ty się tak nie ubierzesz pasztecie

Gość gość
PASZTET TO TY W DODATKU BEZ MOZGU MATOLE

Gość gość
Gówniara jakaś założyła temat Tak jakby wszystkie kobiety c*pek nie miały Tylko że większość ma na tyle klasy żeby się z nią nie afiszować po ulicach A że się patrzą to wierzę ale Ty z kolei uwierz mi, że nie wszyscy patrzą się z zachwytem Ja też bym spojrzała, bo to naturalne, że spoglądasz na coś zwracającego uwagę Ale we mnie wzbudziłabyś niesmak i litość Albo jesteś jeszcze gówniarą albo masz coś nie tak z głową

Gość gość
ja widuje czesto na ulicach nie wiedzialam o co w tym chodzi mlode szczuple grube w getrach tak przylegajacych to tylka ze masakra............................sladu po majtkach nie ma wszystko sie odznacza...........................................najgorzej wygladaja jak sa wciazy brzuch na wierzchu .krotka bluzka i to...do tego niechlujnie ubrane tluste wlosy a obok dziecko w wozku....pytam co to za debilna moda.....jednej moze pasuje a tu cala reszta nasladuje

Gość gość
czep sie psiego ogona

Gość gość
Zdjęcie bym twoje chętnie zobaczył ;)

Gość PANGAG
kto to wymyślił aby się kobieta podobała facetom w kalesonach albo w pantalonach ? stach na wróble w pantalonach z frędzlami na polu wygląda podobnie do takich kobiet , panteloniary , do zbioru siana na polu w pantalonach to rozumiem ale w pantalonach do dworu ?

Gość gość
Powiem tak szczerze że po części koleżanki mają rację że po co afiszować się ze swoją cipką? Ala to kwestia tego co i kto lubi. Ja na przykład też lubię chodzić w mini bez majtek, w legginsach bez majtek czy też w tuniczce bez majtek ale nie dlatego ze lubię szpanować i pokazywać swoją cipkę tylko dlatego że tak lubię i tak mi wygodnie. Tak czuje się komfortowo. Dużo czerpię z mody koreańskiej bo tam na przykład jeśli facetowi jest wygodnie w garniturze i adidasach to tak sobie chodzi i ma wyj****e co i kto o nim myśli jemu jest tak wygodnie i już. I tak też z reszta jest w wielu krajach. Np w Londynie ktoś stoi sobie w sklepie pod domem w godzinach porannych w piżamie zaspany itp i nikt na niego dziwnie nie patrzy. Tylko w Polsce się tak utarło że jak coś do czegoś nie pasuje t się nie zakłada. A ja tam mam wyj****e co myslą o mnie inni. Chce chodzić bez majtek to chodzę. Nie raz nad jeziorem jak jestem z narzeczonym lubię pływać nago. Oczywiście jak wiem że żadnych dzieci nie ma w pobliżu. Zrzucam kostium i hop do wody. kiedyś jak pojechałam sama nikogo nie było na brzegu też zrzuciłam kostium i na waleta do wody. Tak się zatraciłam w pływaniu że nie zauważyłam jak trzech panów takich po 50 przyszło i usiedli na brzegu. A ja cóż kostium na ziemi więc hop na waleta na brzeg. Kolesie pochwalili mnie za figurę bo mieli na co popatrzeć a ja się uśmiechnęłam ubrałam i do samochodu. Pozdrawiam Marta 27 l.

Gość gość18987r567
srom na to

Gość Laleczka 89
Zazdrościcie ?? Byscie mieli figurę albo wygląd to byście też tak chodzili , niech dziewczyna się chwali czym może , a wy zazdrośćcie i wpier**lajcie dalej aż będzie pękać beton pod wami albo pryszcze wam popekaja . Byście się troche wzieli za siebie i wyglądali jakoś to też byście się chwalili : )

Gość gość
Jestem, bardzo zgrabna, mam długie nogi, 170 i 53 kg. Uwielbiam chodzić w obcisłych leginsach, a cipke pompuje pompką z allegro żeby była większa. Faceci wariują bo widać wszystko, 2 pary warg a nawet lechtaczka jak nad nią oddzielnie popracuje :p w spodniach tez super widać, nawet w dżinsach <3

Gość gość
Ps. No i mi jak mocno jnapompuje to widząc ja zdecydowanie bardziej niż kobiecie ze zdjęcia : D niestety po kilku dniach maleje ale na szczęście nie do końca

Gość gość
Co dziewczyny

Gość gość
szuka gdyby miała faceta to by nie ryczała widokiem -bierz mnie -chce mi się

Gość gość
Bardzo sexy to wyglada.w sam raz na lato i jaki przewiew

Gość prawictwo pospolite 152
na ostatnim zdjęciu christina aguilera

Gość gość
dużo zależy od towarzystwa, właściwie to wszystko. Ja też uważałam że to nieestetyczne. Zmieniło się jak znalazłam się w luzackim towarzystwie. Nie od razu, ale tak po kolei: lato, kameralny pensjonacik na urlopie, codziennie rano schodziłyśmy do fitnesu na poranną lekką porcję rowerka. Same babki - po prysznicu praktycznie było wskoczyć w same legginsy, na górę jakiś sportowy stanik lub topik. Faceci zwykle już się pozbierali jak wracałyśmy, byli zachwyceni naszym seksownym wyglądem. Było to bardzo przyjemne aż chciało się jeszcze trochę tak pozostać. Jeden drugi trzeci taki dzień i zaczęło sie takie wychodzenie. Najpierw tylko na moment do najbliższego sklepiku bo czegoś zabrakło na śniadanie, potem w grupce na poranny spacerek do pobliskiego lasku. W końcu zdarzały się nam takie normalne wyjścia. Nie celowałyśmy w taki image, ale jak zdarzały się camel toe to żadna specjalnie z tym nie walczyła i nie ukrywała. Bez przesady - nie powinny gorszyć nikogo te delikatne detale kobiecości. Atmosfera letniej swobody i wygody powinna być najważniejsza. Po co krępować się stanikiem czy pod mięciutkie i przyjemne legginsy zakładać majtki. Lepiej częst się przebierać i jest czysto i estetycznie.

Gość gość
To są takie majtki ala wielbłąd