Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marimar Marimar

Czy 26 latka jest juz stara

Polecane posty

Gość Marima Marimar
brokeninside87 raczej antykomplement:) ciekawe jakby ktoś powiedzial na Ciebie lubie takich starych dziadów;) wiem kiedy ktos żartuje, uwierz

Gość Marima Marimar
niesmak pozostał...

czasami ktoś sika na mur, czasami ktoś wymiotuje pod barem, czasami ktoś zaśnie w rowie. To, że ktoś "czasami tak robi" nie tłumaczy braku kultury.

Gość Marima Marimar
brokeninside87 bez przesady, w takim razie mysleniem jestes na tym samym poziomie co tamte cwaniaczki

Gość Marima Marimar
brokeninside87 nie dopisuj zbednej filozofii, po prostu to byli jak juz nieraz pisała, prostacy w czystej postaci....po tym texcie poczułam się jakby mi ktoś w twarz strzelił z otwartej...nie wiem czemu normalnie rozmawiali a później taki komentarz;].."ich zapytaj" chyba chcieli mnie i koleżankę upokorzyć

Gość Marima Marimar
nieraz czytałam wypowiedzi takich buraków na kafeterii, istota wypowiedzi i myślenia oraz zachowania bardzo ich przypominali zwłaszcza sposób w jaki odnoszą się do kobiet

k***a no masz 26 lat i interesuje Cię zdanie kogoś, kogo i tak mieszasz z błotem? jeszcze rozumiem, jakby oni się Tobie podobali ale nie Ty pytasz na forum,żeby zweryfikować opinię kogoś, kim i tak gardzisz. nie pojmę.

Gość Marima Marimar
brokeninside87 w jakim razie?smiech.gif a co mam do tego ja? tłumacz się jak coś piszesz. podsumowałam Twoja wypowiedz wg której nazwanie kogoś stara babą jest żartem widocznie identyfikujesz się tokiem myślenia z tamtymi menelami

Gość gość
STARA TO JEST KROWA ALBO KOŃ nie łam sie dziewczyno spotkałyście zwykłych buraków i tyle tak sie nie mówi do nikogo w zadnym wieku ja mam 35 lat śmigam na koncerty imprezuję i żyję tak jak chcę :) zycie jest za krótkie żeby wiek był blokadą jakichkolwiek przyjemności :)

broken - Może na co dzień nie przebywa w towarzystwie takich chamów i zwyczajnie zaczęła się zastanawiać czy ten żart miał na celu tylko ubliżenie czy faktycznie 26lat to już "stara baba".

Gość Marima Marimar
to, że chciałam pokazać chamstwo to jedna sprawa a to, że każdy o 3 lata facet czy nawet kobieta o 26 latce moze tak myslec to inna kwestia...wzburzyło mnie tylko to że byli tacy bezczelni:] uraziło mnie

Gość Marima Marimar
Moorland świetnie rozumiesz temat:) dzieki:)

straszny jest tylko fakt, że są ludzie którzy i bez alkoholu tak myślą. 26 lat to naprawdę niewiele, wiele osób w tym wieku dopiero zaczyna kombinować jak tu się "ustatkować".

Gość Marima Marimar
gość STARA TO JEST KROWA ALBO KOŃ nie łam sie dziewczyno spotkałyście zwykłych buraków i tyle tak sie nie mówi do nikogo w zadnym wieku ja mam 35 lat śmigam na koncerty imprezuję i żyję tak jak chcę usmiech.gif zycie jest za krótkie żeby wiek był blokadą jakichkolwiek przyjemności usmiech.gif tez tak uważałam do tamtego dnia...teraz sie zastanawiam czy np założenie krótkich spodenek, jakiejs rockowej podkoszulki czy tez tenisówek nie jest żałosne mimo, iż jestem drobna kobieta

Gość Marima Marimar
Moorland właśnie stad moja wypowiedz nt zaściankowości..ja nie uważam nikogo za starego, każdy kto żyje aktywnie dba o siebie wciaz jakby jest młody:)

hahaha ale skąd ten pomysł, że się z nimi identyfikuje, bo to pewnei taki żart., i dlaczego aż tak po nich jedziesz? jak będziesz miała kompleks, że jesteś za gruba i ktoś to skomentuje w żarcie to też nazwiesz menelem? masz prawo wylewać się z wkurwem na kafe, ale ode mnie odp*****lolo

Ja bym się nie przejmowała. Nigdy nie raziły mnie osoby widocznie po 40 noszące tenisówki. Jeżeli nadal masz zgrabne nogi to noś krótkie spodnie, dlaczego nie?

Gość Marima Marimar
w takim razie koncze dyskusje z Toba bo poziom, który reprezentujesz poprzez używanie wulgaryzmów jest poniżej krytyki:) menele bo tak sie zachowywali...Twoje poczucie żartu mnie za to przeraża:) skoro podchodząc i rozmawiajac z kimkolwiek obcym serwujesz takie "cudne" żarty...

Gość gość1000
podpici goście chcieli być "zabawni" i nie wiem co tu analizować:D równie dobrze można sie zastanawiać czy popadać w kompleksy po słowach jakiejś cioci na imieninach w stylu "ale z ciebie chudzinka" itp a prawda jest taka że ci goscie by do was w ogóle nie podbili gdybyście ich zdaniem wyglądały staro:D

ja p******ę aleś tępa:D ja nie żartuję, ale jestem na tyle inteligentna, by wiedzieć, że oni żartowali, ale Ty jesteś teraz zaślepiona kompleksami, ochłoń i wtedy przyjdź

broken - sugerowanie, że autorka nie jest "wyluzowana" zabrzmiało tak, jakby twoim zdaniem to był super żart. Weź też trochę "wyluzuj"/

Gość Marima Marimar
brokeninside87 jakimi kompleksami????? prosze Cie ?:D nie jestem osoba otyłą, moja twarz nie odstrasza:) nikt nie ucieka na moj widok..jedynie wysmianie mojego wieku jest kwestia bo ja czuje sie mlodo...wiem, że to nie był żart poniżyli nas bo sami byli młodsi( chyba nikt nie musi sie uczyc ze taki text w strone kobiety działa jak potwarz)... usłyszenie u cioci na urodzinach ale z Ciebie chudzina nie jest obraza, obrazą jest gdyby ktos powiedział ale z Ciebie grubasnica;]...co za porównanie;/O_o

chodziło mi o to, że pewnie nie jest wyluzowana, bo dobrze się bawią, on w żartach powiedział co myśli - a ta już wraca do swoich kompleksów, mimo że fajnie sie z nimi gadało. niech nie udaje, że jest młoda duchem.

Gość Marima Marimar
brokeninside87 aha i jeszcze jedno ich smiech nie wskazywał na zabawny żart to było wysmiewanie..podeszli prawdopodobnie bo byc moze wygladałysmy na jakies 22, 23 lata a gdy usłyszeli ile mamy lat to po prostu wysmiali:)

broken - to ja chyba była od dziecka stara duchem, bo podpici debile zawsze mnie denerwowali.

no właśnie nie rozumiem co CIę tak dotknęło, jedynym wytłumaczeniem tego, że to tak przeżywasz i wyżywasz zwykłych chłopaków od najgorszych na forum są pielęgnowane przez Ciebie kompleksy, zresztą sama o tym piszesz. "czy jestem już za stara"

Gość Marima Marimar
brokeninside87 jestem wyluzowana bo moja odpowiedz brzmiała nastepująco " to przepraszam ale musimy isc zeby nie byc posadzonymi o PEDOFILIE" ;] tez bywam zabawna:)