Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kobieta

Czy po 4 miesiącach znajomiści moze się uczucie wypalić

Polecane posty

Gość zdołowana kobieta

Znalam pewnego faceta 4 miesiace.Pierwsze 1,5 miesiaca koleznestwo,ale "latał" za mna. Mi zalezalo tak srednio.Potem zostalismy para.....ja sie zaczelam angazowac...on widzialam ze tez byl inny-lepszy:) Pojechalismy razem na wakacje....a po powrocie troche sie zmienil...juz tak nie pisal ani nic.......dodam ze na pewno zauwazyl ze mi zaczelo zalezec, bo tak bylo....a wczoraj w moje imieniny napisal mi ze on nie widzi nas jako pare :( mowi ze to co go ciągnelo do mnie sie wypaliło........:( czy po 4 miesiacach moze sie cos wypalic?przeciez to poczatkowa faza związku!:( dzis mamy sie spotkac i pogadac...ciekawe czy przyjdzie......:(

Gość gość
Skoro mówił, że się wypaliło, no to chyba może? A skoro tak szybko, no to wybacz, ale chyba zbyt silnie nie płonęło! ;)

Gość spiewac kazdy moze
bo do ciebie ciagnela go zwykla chcica... tak to sie nazywa

Gość zdołowana kobieta
pojechalismy razem na wakacje....ale wiedzial ze dla mnie to za wczesnie i nie ma co liczyc na sex.......i w sumie spacjlnie sie do mnie nie dobieral.dopiero ostatniej nocy kiedy troszke wypil..probowal......ale powiedzialam ze jeszcze chce poczekac...a on ze ok ze rozumie............tego samego dnia dowiedzial sie tez ze jestem jeszcze dziewica.........nooo i minal tydzien od powrotu a on zrywa.......a zachowywal sie dziwnie od paru dni.........myslicie ze zrywa bo sie z nim nie przespalam? czy to ze nie mam doswiadczenia?

Gość gość
Dobrze, że zrywa, bo mógłby Cię wykorzystać i dopiero wtedy porzucić, jednak facet ma jakieś zasady, brawo. :D

Gość zdołowana kobieta
??

Gość gość
nie może bo nie było żadnego uczucia.... chciał pewnie w miarę łatwą panienkę a tu wyszło szydło z worka że nie ma na co liczyć... jak ktoś wyżej napisał ciesz się że zwiał teraz a nie jak cie rozdziewiczył....

Gość gość
Po 4 miesiącach znajomosci jedynym uczuciem jakie moze byc to chcica

Gość gość
Facet chyba doszedł do wniosku że nic mu po dziewicy.