Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutek czy Tako

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do osób korzystających z Tutka Tambero, chodzi o to czy spacerówka w każdej pozycji ułożenia oparcia jest stabilna? Pytam ponieważ ten model to odwzorowanie Tako Laret a onim sporo jest opinii, że jak dziecko siedzi przodem do kier. jazdy to zdarza się, że się przewraca. Proszę jeszcze o radę w wyborze, mianowicie byłam zdecydowana na Tako City Move ale pan w sklepie tak zachwalał Tutek Tambero, że teraz nie wiem co zrobić. Problem w tym, że dzidziuś ma urodzić się w listopadzie i zastanawiam się czy do wiosny uda mi się przejeździć w gondoli ponieważ ma 76cm w Tako jest znacznie większa. Ogólnie Tako jest sporo większy tylko nie wiem czy nie będę śmiesznie wyglądać z tak dużym wózkiem ponieważ mam tylko 160cm wzrostu.

Gość motylekkkkkkkkk
podnosze bo mnie interesuje

Gość gość
miałam tutka tambero i go sprzedałam w cholere. wózek niby ok. ale jak się nie ma dziecka to się nie zwraca uwagi na pewne szczegóły. Po pierwsze tandetne materiały. Jak w gondoli podnosiłam ten plastik aby dziecko choć trochę leżało wyżej bo ulewała, to spadała mi na boki i do dołu, bo plastik trzymał tylko srodek. nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi... prowadziło się niezle, ale pompowanie kół? porażka, w ogóle nie można dostać się do wentyli. Jak córka "dorosła" do spacerówki to astanawiałam się czy mam się śmiać czy płakać. Córka płakała... Ja sama bym nie chciałą siedzieć w takim materiale... ale i zapięcia w ogóle do d**y, córka siedziała i zapięcie w kroku było w kolanach. Córka nie siedziałą stabilnie, zjeżdżała do przodu. Masakra. Byłam zachwycona wózkiem dopóki nie urodziłam dziecka. A i sprzedawca też zachwalał tutka pod niebiosa... Ja sprzedałam i kupiłam inny.