Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaXL

Dziewczyny powyżej 80 kg

Polecane posty

Gość gość
Spójrz na Liszowską. źle wyglada? nie sądzę...

Gość artur_towarzysz
liszowska ? nie rośmieszajcie mnie. przecież to gruba świnia. może jeszcze grycankę dacie na przykład ? boże widzisz te grube świnie i nie grzmisz a jak szukasz lochy to najblizej będzie jak spojrzysz w lustro

Gość gość
Locha matka, ojciec knur. I urodzilo się takie c**j wie co- prostacki prosiak

facet to ma akceptowac partnerke taka jaka jest, moj tez lubi zaokraglone - wedlug niego jestem zbyt szczupla, a mi to lotto, bo to ja mam sie sobie podobac i to we wlasnym ciele mam sie czuc dobrze Kazda kobieta powinna byc taka jaka chce byc a nie robic z siebie taka jaka inni chca by byla

Gość gość
NOxelia na kafeteria krążą twoje nagie zdjęcia

Nie jestem już nastolatką, jestem kobietą w średnim wieku. Mam męża, dzieci. Podobam się innym i nawet jak plotkują poza mną to mnie to guzik obchodzi, ale jak jakieś inne nieznajome p***y robią uwagowe miny to mam ochotę reagować. I chyba kiedys dojedzie do konfrontacji, a nóż ty nią się okażesz. Mówię o płci żeńskiej, bo u faceta jeszcze nigdy nie zauważyłam aby oprócz umizgów robił jakieś niefajne miny.

Gość gość
Jaki pocisk?!?! Normalnie zaraz się poplacze... że śmiechu z tego frajera

Gość gość
ale mamy tylko fotki od frontu . Wrzuć coś od tyłu

Gość gość
nox masz fajne cyce

Gość gość
jakie fotki???

Gość artur_towarzysz
oczywiście facet akceptuje bo wie że i tak nic nie poradzi, że jego ślubna żre jak wieprz i o siebie nie dba. oni was oszukują bo im wygodniej. lepiej w domu mieć nażartą świnię i szczęśliwą niż na diecie wkurzoną. ale założę się o każdą kasę że by nie wahali się ani chwili żeby odejść do jakiejś ładnej, zgrabnej dziewczyny gdyby dać im taką okazję. co co to za przyjemność mieć taka gruba świnię i zresztą wstyd przed znajomymi.

Gość gość
Niesety, ale jestes otyla, sama wazylam przy wzroscie 170 82 kg I wygladalam jak szafa, tak wiec nikogo nie oszukasz, ze przy wzroscie 165 I wadzie 80 kg ladnie wygladasz. Moze jak przykryjesz pewne czesci ciuchami to przytuszujesz, ale jak jestes w stroju kapielowym albo nago to niestety, ale to widac. Ladnej twarzy tez juz zaczynasz nie miec, bo pzy tej wadze zaczyna sie robic drugi podbrodek, jak sie soba nie zajmiesz, to bedzie ci go ciezko potem usunac, jedynie operacja plastyczna pomoze, wiec zamiast tutaj piac peany na temat swojej figury zajmij sie soba, bo to w twoim przypadku ostatni dzwonek, potem to juz tylko operacja plastyczna pomoze, a masz tyle kasy I odwagi zeby to zrobic? I nie mowie to w zlosliwosci, tylko znam fakty, jak wyglada kobieta o twoich wymiarach, przez ciuchy I makijaz troche oszukasz, ale bez ubrania pokazuje sie "naga" prawda.

Gość skoro się dobrze czujesz to po
co zakładasz takie tematy? 165 cm i 80 kg powinnaś 55kg ważyć przy takim wzroście więc nie mów że wyglądasz dobrze ok.. a co do ślicznej twarzy każdemu podoba się co innego

Gość gość
Noxelko ty masz ładną figurke i p**deczke :)

Gość gość
Nox chcemy zdjęcie twojego siedzenia

Gość gość
Dajcie link do zdjecia

Gość gość 100
jak ktoś chce oddać pare kilo to chętnie przyjmę a zazdroszczę .....dobrych wyników morfologii......

Gość gość
A co u ciebie nie tak z ta morfologia???

Gość gość
nox wrzucisz zdjęcie swojego tyłka ?

Gość gość
nagie foty Noxeli ktoś wkleił jakiś czas temu latały po różnych topikach a ta dalej tu namiętnie włazi i się wymądrza głupia d****a

Gość gość 100
niski poziom żelaza ,a poza tym brak apetytu (cholerny)zmuszam się do jedzenia okropnie niby jem dużo a nic nie widze po sobie .i to moje 54 kg

Po co założyłam temat ? Ano po to, żebyście wszyscy mieli świadomość tego, że nic innym do tego jak inna niezwiązana z Wami osoba wygląda. Palec do własnego tyłka i tyle.

jak masz słabe wyniki morfologi to koniecznie udaj się do diagnosty medycznego. Nie zwykłego lekarza ale to internisty np.

Gość gość
nie gadaj, ze 80 kg u kobiety to za duzo, jak ma np 188 cm. wzrostu to chyba 79 kg w sam raz no nie?

Gość gość
no ale skoro nikomu nic do tego jak wyglądasz, to Tobie nic do tego, jaką, kto i na jaki widok ma minę... to nie Twoja sprawa przecież :)

Jestem podobna do tej pięknej dziewczyny i co Wam do tego, że jest nieco więcej kg więcej od obecnego kanonu ?